Gündem Facebook evliliklerini bitirdi

Facebook evliliklerini bitirdi

Paylaş
Facebook evliliklerini bitirdi

İzmir'de matbaa işçisi G.V. ile ev kadını K.V. birbirlerine karşılıklı boşanma davası açtı. G.V., eşini Facebook'da tanıştığı kişilerle görüşüp kendisini aldatmakla suçladı

İzmir'de matbaa işlerinde çalışan 43 yaşındaki G.V. ile 35 yaşındaki K.V., 15 yıl önce birbirlerini görüp, beğenerek evlendi. Bu mutlu beraberlik içinde 3 çocukları oldu. 3 çocuk annesi K.V., geçen ay, İzmir Aile Mahkemesi'ne boşanma istediğini belirterek başvurarak, eşinin sürekli hayatında birileri varmış gibi kendisine hakarette bulunduğunu, boşanma istediği için kendisini ölümle tehdit ettiğini, zaman zaman şiddet uyguladığını söyledi.

K.V., eşinden her bir çocuğu için 200 TL, kendisi için de 200 TL nafaka bağlanmasını da istedi. G.V., ise eşinin açtığı boşanma davasına karşı boşanma davası açıp, yuvalarının yıkılmasında eşinin kusurlu olduğunu, kendisini asılsız iddialarla suçlayarak boşanma davası açtığını öne sürdü.

"ANNEM SEVGİLİSİYLE KONUŞTU"

Eşi ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabilmek için akşamları geç saatlere kadar çalıştığını belirten G.V., son 1 yılda eşinin kendisine soğuk davrandığını, çocuklarından ‘annem sevgilisiyle konuştu’ sözlerini duydğunu önce ciddiye almadığını belirten G.V., cep telefonlarına gelen mesajları yakaladığında çocuklarının aslında doğru söylediğini anladığını belirtti.

"İKİ KİŞİYLE TANIŞIP, BULUŞMUŞ"

Eşinin, Facebook denilen internet ortamında arkadaşlar edindiğini ve bunlarla dışarıda telefonla randevulaşarak buluştuğunu öne süren eden G.V., şöyle dedi: “Eşimin Facebook kullandığını biliyordum ama sadece akrabalarımızla görüştüğünü sanıyordum. Eşimin biri Afyon'da biri İzmir’den iki insanla bu sistemde tanışıp, buluştuğunu öğrendim.

Eşinin buluştuğu insanlardan biri olan S.A.’nın da karısı durumu fark edince boşanma aşamasına geldiler. Eşim sadece bu kişiyle değil kendini polis olarak tanıtan ancak polis olmadığını öğrendiği kişiyle de görüşmüştür.

Onu da yakaladığım için G.U. ismindeki şahıs beni ölümle tehdit etmiştir. Onunla ilgili de savcılığa ayrıca suç duyurusunda bulundum.” Ayrı açılan boşanma davası tek dosyada birleştirildi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Bahri KARATAŞ/İZMİR (DHA)