Bilim - Teknoloji Facebook geçmişi anlatacak
Paylaş
Facebook geçmişi anlatacak

Ünlü sosyal ağ Facebook insanların yaşantısındaki yerini sağlamlaştırmak için her yolu arıyor. İşte sitenin yeni projesi arkadaşların arasındaki bağlar...

500 milyon aboneye sahip olan ünlü sosyal ağ Facebook, son zamanlarda açılan davalar ve güvenlik skandalları nedeniyle zor günler yaşıyor. Tüm bu krizleri atlatmak için ise site icraata yönelip içeriğini geliştiriyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda insanların geçmişini hatırlması için zamanda yolculuk projesini başlatan Facebook şimdi bu özelliğin detaylarını artıracak. Geçmişi Hatırlayacaksınız Sayfalarda dolaşırken kendi arkadaşlarınızın ya da sizin etikenlediğiniz geçmiş fotoğrafları özel bir bölümde görüyordunuz. Bu sayede geçmişte ne gibi aktiveteler yaptığınızı hatırlayıp nostalji yaşıyordunuz.

Yeni özellikde ise Facebook arkadaşlarınızla olan ortak geçmişinizi özetleyecek. Kullanıcılar, arkadaşlarıyla hangi iletileri paylaştığını hangi konuları beğendiğini ve yorumladığını özel bir ekranda görebilecek.

Arkadaşlık sayfası adlı bu özel bölüm bir iki gün içerisinde aktif olacak. Kendi adınız ve arkadaşınızın isminin bulunduğu bu sayfanın nasıl tepki göreceği ise önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.