Gündem Facebook kurtardı

Facebook kurtardı

Paylaş
Facebook kurtardı

Eşi mesaideyken Facebook'ta bir kız arkadaşıyla yazışan Sinem Unutulmaz, arkadaşına “Hakkını helal et” yazarak intihar etti

EŞİ GECE MESAİSİNDEYDİ

Haberin Devamı

Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu 1’inci sınıf öğrencisi Sinem Unutulmaz (19), 1 ay önce fabrika işçisi Mürselin Unutulmaz (28) ile evlendi.

Sinem Unutulmaz, eşinin gece mesaisine kaldığı önceki gece 02.00’de internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta bir kız arkadaşıyla yazıştı. Sinem Unutulmaz, kız arkadaşına “Hakkını helal et” diye yazdı. Bu yazışmadan sonra Sinem Unutulmaz’dan yanıt alamayan arkadaşı durumu polise bildirdi.

‘SENSİZ ÖLDÜM BEN’

İhbar üzerine eve giden polis kapıyı kırıp içeri girdiğinde Sinem Unutulmaz’ı jiletle bileklerini kesmiş halde buldu. Polisler aşırı kan kaybeden Sinem Unutulmaz’ı nedeniyle ambulansı beklemeden ekip otosuyla hastaneye götürdü.

Haberin Devamı

Tedavi altına alınan Sinem Unutulmaz’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sinem Unutulmaz’ın Facebook’taki sayfasına “Sensiz öldüm ben. Senin haberin bile yokken belki en keyifli anında ben öldüm” diye yazdığı belirlendi.

Saadet KEFAL/DHA