Bilim - Teknoloji Facebook Ne Yaparsa, İki Katını Başarırız!
Paylaş
Facebook Ne Yaparsa, İki Katını Başarırız!

Twitter kurucuları Evan Williams ve Biz Stone, iddialı açıklamalarda bulunurken, rakipleri Facebook'a taş atmayı da ihmal etmediler.

Sosyal ağlar hayatımızın önemli bir parçası oldu çıktı. "Face'de eski sevgilimi buldum." , "Olayları an ve an tweetliyorum." gibi sinir bozucu cümlelerle, sürekli karşılaşıyoruz. Sosyal ağların en ünlü temsilcilerinden biri de Twitter. Site kurucuları, Twitter'ın dününe, bugününe ve yarınına ait açıklamalarda bulunurken, Facebook'a laf atmadan geçmediler.

Haberin Devamı

Biz Stone, sıkça eleştirilen reklam politikası hakkında, "Bazı kullanıcılar, sitemizde bulunan reklamlardan şikayetçi. Sıkıntıları anlayabiliyoruz ama Twitter, yaşayacaksa reklamların maddi desteği ile yaşayacak. Twitter içeriği ve reklam öğeleri arasındaki dengeyi bulmaya çalışıyoruz. Haftada 1.5 milyon yeni üyemiz oluyor. 5 milyon insana ücretsiz mesaj yollayabileceğiniz platform bulmak başka bir platform söyleyin." ifadelerini kullandı.

Williams, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in, "Facebook'un hedefi 500 milyon kullanıcıyı aşmaktır." açıklamasından yola çıka çıkarak, "Twitter 1 milyar üyeye ulaşacak. Size, bunu yarın başaracağız diyemem ama başaracağımıza emin olabilirsiniz. Üstelik üye profilimiz, diğer sosyal medya organlarının üye profillerinden çok daha renkli olacak." iddiasında bulundu. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı