Bilim - Teknoloji Facebook Places artık Türkiye'de
Paylaş
Facebook Places artık Türkiye'de

Ünlü sosyal ağ Facebook sanal dünyadaki rakiplerini ezip geçmek için hizmetlerine genişletmeye devam ediyor. İşte indirimden yeni yerler keşfetmeye yarayan hizmetin ülkemizde sunacakları...

Facebook internet üzerindeki rakiplerini ezip geçmek için yatırım dinamiklerini artırmaya devam ediyor. Sosyal ağ sitesi, geçtiğimiz aylarda bazı ülkelerde hizmete soktuğu places servisini bugünden itibaren Türkiye'den de kullanılabilir hale getirdi.

Haberin Devamı

Ülkemizde de büyük ilgi gören Foursquare uygulamasına karşı alınan bir önlem olan Facebook Yerleri servisini nasıl kullanabilirsiniz?

Mobil cihazlar üzerinden kullanan bu uygulama, anlaşma yerler ve wifi noktaları sayesinde çalışıyor. Uygulama Ne İşe Yarıyor? Bulunduğunuz yerleri otomatik olarak duvarınızda yayınlayan Facebook Yerleri servisi aynı zaman groupon'a da rakip olan özelliklere sahip.

Çevredeki, indirimleri kullanıcılarına mesajla bildirecek olan servis birbirlerine yakın konumda olan insanlarında iletişim kurmaları için ön ayak olacak. Yeni servisle ilgili daha fazla bili için bu adrese tıklayabilirsiniz.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.