Gündem Facebook'a not yazdı, kendini astı

Facebook'a not yazdı, kendini astı

Paylaş
Facebook'a not yazdı, kendini astı

Aşkına karşılık alamadığı için bunalıma giren Sadık Sevimli, Facebook'taki "Sevginle topraga gireceğim" yazıp, kendini iple doğalgaz borusuna asarak intihar etti

Çekirge Semti'nde giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan Sadık Sevimli dün işe gitmedi. Kavaklı Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan ve sevdiği genç kızdan aşkına karşılık alamadığı için bunalımda olan Sevimli, dün öğleden sonra bilgisayarını açtı.

FACEBOOK'A YAZDIĞI MESAJ

Facebook'taki sayfasında arkadaşlarıyla sohbet eden Sadık Sevimli, son olarak, saat 17.00 sıralarında profiline "Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır. Benim halimden haber sorarsan, bir çift sözüm var sana, yürekten: Sevginle gireceğim toprağa, Sevginle çıkacağım topraktan. Bu dünyadan başka bir dünya yok, arama; Senden benden başka düşünen yok, arama! Vazgeç ötelerden, yorma kendini: O var sandığın şey yok mu, o yok arama!" yazdıktan sonra bilgisayarını kapattı.

Daha sonra odasında art arda 5 sigara içen Sadık Sevimli, kendisini iple doğalgaz borusuna astı. Annesi ve babası çalışan, kardeşi ise okulda olan Sadık Sevimli'nin cesedi, saat 19.00'da iş dönüşü eve gelen babası Muammer Sevimli tarafından bulundu.

İpi kesip oğlunu indiren baba Muammer Sevimli 112'ye haber verdi. Gelen 112 Acil Servis ekibi Sevimli'nin öldüğünü belirledi. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Sadık Sevimli'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Hüseyin TÜCCAR-Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA (DHA)