Bilim - Teknoloji Facebook'da Suikast Rüzgarı
Paylaş
Facebook'da Suikast Rüzgarı

Son dönemlerin en çok beğenilen oyunlarından biri olan Assasin's Creed yeni oyunun tanıtımı için Facebook'tan faydalanmaya başladı. İşte sosyal ağda suikast yaptıran oyun...

Ünlü sosyal ağ Facebook, 500 milyon abonesi sayesinde her türlü sektör için iştah kabartıcı bir reklam pastası oluşturuyor. Teknolojiden oyun dünyasına kadar birçok firma bu site için özel kampanyalar düzenlemek için bir birleriyle yarışıyor. Siteyi bu kadar popüler yapan, diğer unsur ise Facebook üzerinden oynanan özel oyunlar.

Haberin Devamı

PetSociety, Mafia Wars gibi oyunların yapımcıları sosyal ağ sayesinde milyon dolarlık cirolara sahip olan şirketler haline geldi. Sosyal Ağın Suikast Zinciri Kasım ayı içerisinde piyasa çıkacak olan Assassin's Creed 2: Brotherhood'u tanıtmak isteyen Ubisoft, Facebook için özel bir oyun hazırladı. Project Legacy adlı oyunda 26 bölümlük bir senaryoyu çözmeye çalışıyorsunuz. İlginç bir anket ile başlayan oyunda, Animus makinesi sayesinde geçmişteki ünlü savaşlara katılıp ordu kurmanız mümkün. Oyuna bu adresten ulaşabilirsiniz.. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.