Magazin Facebook'ta korkunç taciz

Facebook'ta korkunç taciz

Paylaş
Facebook'ta korkunç taciz

Tiyatro ve dizi oyuncusu Duygu Paracıkoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki adresine kimliği belirsiz bir kişi tarafından sürekli tehdit, hakaret ve küfür içerikli mesajlar atılması üzerine savcılığa başvurdu

TİYATRO sanatçısı Duygu Paracıkoğlu, Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği şikâyet dilekçesinde Facebook’ta kendisine hakaret edip tehditler savuran meçhul kişinin, canlandırdığı karakterlerden etkilendiğini savundu.

Haberin Devamı

Çeşitli TV dizilerinde rol alan Paracıkoğlu, kimliği belirsiz kişinin Facebook’taki adresine “Sen öldün hemşire, bittin. Bir ara Büyük Buluşma’da oynuyordun. Kör Suat mıydı neydi? Seni gerçekten öldüreceğim lan...”; “Evli misin aşkım, gel Bakırköy’e gezelim Leyla Hemşire”; “Hazım Kara seni gebertti, ben de seni kaçıracağım lan...”; “S...... belanı, Hazım benim arkadaşım lan” şeklinde mesajlar gönderdiğini ifade etti.

Genç oyuncu, şikâyet dilekçesinde “Hayati tehlikem mevcuttur. Başıma bir şey geldiği takdirde sorumlusu bu şahıstır. Gerekli araştırma yapılarak mesajları gönderen şahsın yakalanmasını ve cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Savcılık soruşturma başlattı.

Habertürk