Magazin Facebook'un kurucusu neden hep aynı tişörtü giyiyor?

Facebook'un kurucusu neden hep aynı tişörtü giyiyor?

Paylaş
Facebook'un kurucusu neden hep aynı tişörtü giyiyor?

Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'in sürekli aynı tişört ve takım elbiseyle görüntülenmesi hatrı sayılır bir servete sahip olan Zuckerberg hakkında 'cimri' mi sorularını da akla getirdi

Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, genç yaşına rağmen 17 Milyon TL'lik serveti ile hatrı sayılır bir zengiliğe sahip. Ancak dikkatten kaçmayan bir nokta
ise sürekli aynı tişörtü ve takım elbiseyi giymesi. Aynı kıyafetlerle görünmesi onun bu zengin bir cimri olabileceği söylentilerini de beraberinde getirdi.

Daily mail gazetesinde yer alan habere göre, Zuckerberg mart ayında Japonya başbakanı yoshihiko Noda ve geçen yıl ABD başkanı Barack obama ile yaptığı görüşmelerde aynı takım elbiseyi giymişti. Önceki gün Rusya başbakanı Dmitri Medvedev ile Moscova'da yaptığı görüşmede yine aynı takım elbise ile görülmesi 'varyemez' söylentilerini doğrular nitelikteydi.

Haberin Devamı

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Matt Lauer’ın Today’s programına katıldı. 4 Ekim'de yayınlanacak olan şovda hep aynı şeyigiydiğine dair sorulan soruya, 'Evet, her gün aynı şeyi giyiyorum' dedi. Zuckerberg, dolabında aynı gri tişörtten 20 kadar bulunduğunu da sözlerine ekledi.

POSTA.COM.TR/MAGAZİN