Bilim - Teknoloji Facebook'un sürprizi sızdı!
Paylaş
Facebook'un sürprizi sızdı!

Facebook'un bir süredir üzerinde çalıştığı bu uygulama, çok yakında gelebilir!

Facebook, istemediğiniz çağrıları engelleme kabiliyetine sahip yeni bir uygulamayla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Sosyal ağın birçok kullanıcısına gönderdiği uyarı, "Phone" adındaki uygulamanın çok yakın olduğunun bir işareti.

Sadece sosyal ağ olmaktan öteye gitmek, mobildeki varlığını daha da güçlendirmek isteyen Facebook, bu alandaki çalışmalarını bir süredir devam ettiriyor. Örneğin Facebook'un mobil uygulamasında Google Play ve App Store'dan uygulama önerileri görmeniz artık mümkün. Şimdiyse firma, "yanlışlıkla" sızan uyarıya bakacak olursak telefon etme işini yönetecek bir uygulama üzerinde çalışıyor. Uyarıya göre uygulama, arayanların detaylarını gösterebilecek ve başkalarının sıkça engellediği numaraları engelleyebilecek. Uygulamanın adının Phone, yani Telefon olması, sunacağı işlevler arasında numara çevirmenin de olabileceğinin işareti.

Uygulama hakkında sözkonusu uyarı dışında herhangi bir sızıntı olmadığından, hakkında şimdilik daha fazla bilgi yok. Ancak Facebook'un yıllık F8 konferansı 25 Mart 2015'te düzenleneceğinden, çok fazla beklememize gerek kalmayabilir.

Haberin Devamı

Resimlerle: Fotoğraflarla Facebook ofisleri

Kaynak: CHIP Online