Bilim - Teknoloji Facebook'un zaferi!
Paylaş
Facebook'un zaferi!

Yaklaşık 1 yıldır beklenen Facebook bombası geldi, gelmesiyle 1 numaraya oturmayı bildi!

Microsoft kısa süre önce, uzun süredir beklenen Windows 8.1'i yayınladı. Fakat güncellemenin kendisi kadar beklenen bir içerik daha vardı: Resmi Facebook uygulaması. Bu özel uygulama ilk günden beri geçen sürede, tüm internet ve teknoloji sitelerinden olumlu yorumlar aldığı gibi kısa sürede Windows Store'da bulunan tüm ücretsiz uygulamaları sollamayı başardı.

Haberin Devamı

Pek tabi uygulamanın bu denli başarılı olması pek sürpriz olmadı zira Windows 8 kullanıcıları, Facebook'u kullanmak için, resmi olmayan üçüncül parti yazılımlara ihtiyaç duyuyorlardı ve bu uygulamaların birçoğunun ne derece telif hakkı yasalarına uyduğu halen bilinmiyor. Böyle bir sistemin içerisinde bir anda ortaya çıkan Facebook uygulamasıysa, öyle görünüyor ki uzun bir süre zirvede yer alacak.

Facebook'un Windows 8.1 için üretilen uygulaması, çıktığı günden bu yana geçen süre içerisinde pek çok güncelleme de aldı. Her ne kadar Windows Store içerisinde bulunan listede tam olarak hangi sorunların giderildiği yazmıyor olsa da hesaplandığı kadarı ile güncellemelerin ilk hedefi, uygulamanın çıkışı ardından ortaya çıkan bazı hatalar üzerine.

Haberin Devamı

Resimlerle: Facebook ve Google+ 1997'de olsaydı...

Kaynak: CHIP Online