Gündem Facianın eşiğinden dönüldü

Facianın eşiğinden dönüldü

Paylaş
Facianın eşiğinden dönüldü

Malatya'da, el freni çekilmeden park edilen boş servis otobüsü, bir süre sonra hareketlenip geri geri giderek yaklaşık 200 metre sonra bir apartmanın bahçesine girdi

Arızalanan otobüsü yolun sağına park eden şoför Bülent D., el frenini çekmeyi unutup araçtan indi. Ancak bir süre sonra harketlenen otobüs, geri geri yaklaşık 200 metre gittikten sonra bir apartmanın bahçesine girdi. Olayın, caddede bulunan bir ilköğretim okulunun dağılma saatine denk gelmesi ise yürekleri ağza getirdi. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

Haberin Devamı

Kaza yeri güvenlik çemberine alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Şoför Bülent D., polise verdiği ifadede aracın arızalandığı ve telefonla tamirciyi aradığını belirti. Bülent D., yolun karşısında bulunan dükkandan aldığı tornavidayı bıraktığı sırada el frenini çekmediği otobüsün hareket ettiğini söyledi.

Otobüsün içinde kimse olmadan ana cadde üzerinde ilerlemesi ve bu sırada okuldan çıkan öğrencilerin caddede bulunması yürekleri ağza getirdi. Ancak korkulan olmadı ve kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

(DHA)