Magazin Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğününe Neslihan-Kadir Doğulu çifti gitmeyecek

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğününe Neslihan-Kadir Doğulu çifti gitmeyecek

Paylaş
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğününe Neslihan-Kadir Doğulu çifti gitmeyecek

2017'ye damga vuracağı düşünülen Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin düğününe, Özçivit'in rol arkadaşı Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu katılmayacak

Fahriye Evcen- Burak Özçivit çiftinin düğününe çok sayıda ünlü ismin katılacağı, Özçivit'in 3 sezondur devam eden 'Kara Sevda' dizisinde başrol oynadığı Neslihan Atagül'ün katılmayacağı öğrenildi.

Sebep ise Kadir Doğulu'nun kıskançlıkları çıktı.

BURAK ÖZÇİVİT VE FAHRİYE EVCEN, DOĞULU ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜNE KATILMAMIŞTI



Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin düğününe geçen yıl katılmamıştı. Gerekçe olarak da o tarihlerde yurt dışında olmalarını göstermişti.

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül Kara Sevda dizisine başladığından beri Burak Özçivit ile görüşmüyordu.

BİR SÖZE DARILIP KÜSMÜŞTÜ

Burak Özçivit bir röportaj sırasında Fahriye Evcen'in kendisini partneri Neslihan Atagül'den kıskanıp kıskanmadığı sorusuna "Fahrıye'yle aramızdaki güven tam. Zaten Kadir'le de yakın arkadaşız. Biz de yanlış olmaz" demiş, bu sözlere alınan Kadir Doğulu da Twitter sayfasından "Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli" mesajını atarak Burak Özçivit'e tepki göstermişti.

Bu gerginlik zamanla büyümüş Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün setteki ilişkisine de yansımıştı.


Burak Özçivit, Kadir Doğulu'yu sinirlendirdi


Anlaşılan o ki, Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in 29 Haziran'daki düğünü de Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin arasında uzun süredir esen soğuk rüzgarları dindirmeyecek.






Haberin Devamı