Magazin Fahriye Evcen'in gelinliği Neslihan Atagül'ün giydiği gelinliğe benzetildi

Fahriye Evcen'in gelinliği Neslihan Atagül'ün giydiği gelinliğe benzetildi

Paylaş
Fahriye Evcen'in gelinliği Neslihan Atagül'ün giydiği gelinliğe benzetildi

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti dün dünya evine girdi. Ancak Fahriye'nin giydiği gelinlik ve yaptırdığı "gelin başı"nın, büyük kavga yaşadıkları Neslihan Atagül'ünkilerle neredeyse birebir kopya olması yeni bir tartışma başlattı

Yılın beklenen düğünü gerçekleşti ve Fahriye Evcen ile Burak Özçivit dünya evine girdi.

Sait Halim Paşa Yalısındaki düğüne çok sayıda ünlü katıldı. Ancak gözler, çiftin daha önce büyük bir kavga yaşadığı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftini aradı.

KEMAL DOĞULU VE NESLİHAN ATAGÜL DÜĞÜNE GELMEDİ

İkilinin düğüne katılmayacağı, daha önce yaptıkları açıklamalardan da anlaşılmıştı.

O açıklamalardan sonra davet edilip edilmedikleri ise bilinmiyor.

FAHRİYE, NESLİHAN'IN KOPYASI GİBİ

İki çift birbirlerinin yüzünü bile görmek istemese de, düğündeki "küçük" bir ayrıntı yine birlikte anılmalarına neden oldu.

Fahriye Evcen'in giydiği gelinlik bir anda düğünün de önüne geçerek magazin gündemine bomba gibi düştü.

Fahriye Evcen'in seçtiği gelinliğin, Neslihan Atagül'ün evlenirken giydiği gelinliğin neredeyse birebir aynısı olduğu görüldü. Dahası, Fahriye Evcen'in saç stili bile davetlilerin aklına Neslihan Atagül'ün "gelin başını" hatırlattı.



BURAK ÖZÇİVİT VE FAHRİYE EVCEN, DOĞULU ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜNE KATILMAMIŞTI

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin düğününe geçen yıl katılmamıştı. Gerekçe olarak da o tarihlerde yurt dışında olmalarını göstermişti. Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül Kara Sevda dizisine başladığından beri Burak Özçivit ile görüşmüyordu.

RÖPORTAJ SONRASI KISKANÇLIK KAVGASI BAŞLADI

Burak Özçivit bir röportaj sırasında Fahriye Evcen'in kendisini 3 sezondur devam eden 'Kara Sevda' dizisinde başrol oynadığı Neslihan Atagül'den kıskanıp kıskanmadığı sorusuna "Fahriye'yle aramızdaki güven tam. Zaten Kadir'le de yakın arkadaşız. Biz de yanlış olmaz" demiş, bu sözlere alınan Kadir Doğulu da Twitter sayfasından "Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli" mesajını atarak Burak Özçivit'e tepki göstermişti.

Bu gerginlik zamanla büyümüş Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün setteki ilişkisine de yansımıştı.

Haberin Devamı