Türkiye (Son Dakika) Falakaya yatırıp, etek giydirmişler!

Falakaya yatırıp, etek giydirmişler!

Paylaş
Falakaya yatırıp, etek giydirmişler!

Bursa'da çökertilen 4 kişilik çetenin, haraç istedikleri bir oto tamircisini kaçırıp falakaya yatırdıkları, daha sonra evine götürüp eşi vekayınvalidesinin gözleri önünde etek giydirdikleri öne sürüldü

Bursa’da, "suç işlemek için örgüt kurdukları" iddia edilen ve 11 suça karıştıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı.

Haberin Devamı

İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 aylık çalışmanın ardından "suç örgütüne" yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, "suç örgütü üyesi" oldukları öne sürülen Levent E. (39), Osman N. (24), Kenan U. (29) ve Oğuzhan B. (25), "suç işlemek için örgüt kurmak, örgüte üye olmak, örgüt kapsamında kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, iş yeri kurşunlamak, insan yaralamak, mala zarar vermek, müştekileri zorla davalarından vazgeçirmek" suçlarını işledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Operasyonda 3 adet pompalı tüfek ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre zanlılar, son işledikleri suçta, haraç istedikleri oto tamircisini iş yerinden zorla alarak Yıldırım ilçesindeki bir "oto lastik dükkanında" falakaya yatırdı.

Haberin Devamı

Zanlılar, daha sonra da evine götürdükleri oto tamircisine, eşinin ve kayınvalidesinin gözleri önünde etek giydirdi ve bu kişiyi dışarıya çıkarıp gezdirdi.