Gündem Falçatayla kendi boğazını kesti

Falçatayla kendi boğazını kesti

Paylaş
Falçatayla kendi boğazını kesti

Bursa'da 37 yaşındaki Burak İmamoğlu bir hafta önce ayrıldığı nişanlısının evinin önünde boğazını ve vücudunu falçata ile kesti

Merkez Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ilaç firmasında temsilci olarak çalışan Burak İmamoğlu, 35 AV 3372 plakalı otomobilini bir hafta önce ayrıldığı kuaförlük yapan nişanlısının evinin önüne park etti.

İddiaya göre, aracın içerisinde bir süre telefonla konuşan İmamoğlu daha sonra çıkardığı falçatayla önce boğazını, ardından da vücudunun çeşitli yerlerini kesti.

Çevredekiler tarafından fark edilen Burak İmamoğlu, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, İmamoğlu’nun cep telefonundan babası Nedim İmamoğlu’na ulaştı.

Kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Nedim İmamoğlu’na oğlunun intihar ettiğini söyleyemeyen polis ekipleri, "Oğlunuz trafik kazası geçirdi. Başı hafif yaralı, korkulacak bir şey yok. Yanınıza birilerini alıp hastaneye gidin" dedi.

Hastaneye kaldırılan Burak İmamoğlu’nun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Hüseyin TÜCCAR/DHA