Gündem Falezlerden atlıyordu!

Falezlerden atlıyordu!

Paylaş
Falezlerden atlıyordu!

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir adam, falezlerden kendini atacaktı

Antalya'da Atatürk Parkı´nda falezlerin üzerine çıkan Mehmet Ali Demirel, saat 14.00 sıralarında intihar edeceğini söyledi. Yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki falezlerden atlamak isteyen 45 yaşındaki işsiz adam için olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi.

Üzerindeki kıyafetleri çıkartan ve sadece külotla kalan Demirel´i ikna çalışmaları sırasında deniz polisi de botla falez altına gelerek ikna çalışmalarını takip etti. Demirel, polis ve yakınları tarafından falezlerden iki metre aşağı inerek sürdürdüğü pazarlığın bitiminin ardından iple bağlanarak yukarı çekildi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ

İç çamaşırı ile iki saat şiddetli rüzgar altında kalan Demirel, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından sağlık kontrolü yapıldıktan sonra Bahçelievler Polis Merkezi´ne götürüldü.

Haberin Devamı

Demirel´in psikolojik sorunları olduğunu ve depresyon geçirdiğini tahmin ettiklerini söyleyen polis yetkilileri, "Şiddetli fırtına altında geçen iki saatlik çalışma zordu fakat sonuç iyi oldu. Kişinin sağlık kontrolleri ve tedavisinin yapılması için tam teşekküllü bir hastaneye göndereceğiz" dedi.

DHA