Gündem Fanatik sitesi!

Fanatik sitesi!

Paylaş
Fanatik sitesi!

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki Bayramoğlu Mahallesi'nde biri inşaat halinde 4 blok apartmandaki daire sahipleri tam anlamıyla futbol fanatiği

Gebze'de mütehaatlik yapan Cemal Aytaş'ın 1999 yılında inşatına başlattığı ve "4 Büyük Dostluk Sitesi" adını verdiği 4 blok apartmandan oluşan dairelere fanatikler yerleşti.

İnşaatı yapan müteahhit ise yaklaşık 6 ay önce trafik kazasında öldü. Ancak ortaklar inşaatları devam ettirdi. Tamamlanan 3 blok apartmanın dış cephesi Fenerbahçe'nin rengi olan sarı-lacivert, Galatasaray'ın rengi olan sarı-kırmızı ve Trabzonspor'un renkleri olan bordo-maviye boyandı.

Bu dairelerde oturanların hemen hepsi de futbol fanatiklerinden oluşuyor. Özellikle 4 büyük takımın maçları olduğunda formalarını giyip hepbirlikte maçları izleyen apartman sakinleri arasında inanılmaz eğlenceler yaşanıyor.

Ayrıca derbi maçlarda galip gelen takımın fanatik taraftarları apartman önünde bayrak sallayıp tezahürat yapıyor. İki takım fanatikleri arasında da zaman zaman sözlü tartışmalar yaşanıyor.

Ergün AYAZ-Orhan UZUN/Kocaeli (DHA)