Kültür - Sanat Fantastik Filmler Festivali başlıyor!
Paylaş
Fantastik Filmler Festivali başlıyor!

Yılın son sürprizi, Fantastik Filmler Festivali sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Türkiye ve dünya sinemasından türün en nitelikli ve ses getiren filmlerini programına alan Fantastik Filmler Festivali 22-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul Beyoğlu Sineması’nda gerçekleştirilecek.

Bilet satışları devam ediyor!


İstanbul’un ve bağımsız sinemanın en önemli mekanlarından Beyoğlu Sineması’nda gerçekleşecek olan festivalin biletleri Beyoğlu Sineması gişesi ve Mobilet üzerinden alınabiliyor. Türün en yeni örneklerinden, sinema tarihine damga vurmuş kült filmlere uzanan, yönetmen katılımlı gösterimleri bünyesinde barındıran festival, 3 gün sürecek ve toplam 14 film gösterilecek.

22 Aralık Cuma akşamı 21.30’da başlayacak festival, 24 Aralık Pazar akşamı 21.30’a kadar kesintisiz sürecek seanslarla devam edecek. Cuma ve Cumartesi geceleri, fantastik ve korku filmi sevenlerin gözdesi olan gece seanslarıyla da festival seyircisine gece yarısı çılgınlıkları yaşatacak.

Festival ile ilgili merak edilen her şey sosyal medyada!


Fantastik Filmler Festivali’nin etkinliklerine ve merak edilen her türlü bilgiye, festivalin internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşmak mümkün.

https://www.fantastikfestival.com
https://www.facebook.com/fantastikfest
https://twitter.com/fantastikfest
https://www.instagram.com/fantastikfest

Haberin Devamı