Dr. Haydar Dümen Fantezi kadının dostu
HABERİ PAYLAŞ

Fantezi kadının dostu

Haberin Devamı

Kadınların dert yandığı orgazm sorununda en önemli destek eşten gelir. Eşiniz ruhunuzu anlar, bedeninizin hassas noktalarını keşfeder, ustalığını konuşturursa mutluluğa ulaşmak uzun sürmez. Ayrıca fanteziler de kadına yardım edebilir...

BÖYLE SORU YOK

Mastürbasyon yapmadan yaşayamıyorum

17 yaşında kızım, cinsel isteğim çok. Sürekli mastürbasyon yapıyorum, yapmazsam gece uyuyamıyorum. Mekan ve zaman bulsam günde 9 kere de yaparım. Kendimi tatmin etmezsem sinir küpü oluyorum, o beni sakinleştiriyor. Yoksa hemen sabrım taşıyor.

CEVAP: Sevgili şirin kızım, günde 9 kez mastürbasyon yapınca şirinlik muskası almış gibi yüzün mü gülüyor? Mastürbasyon azalınca da nemrut, geçimsiz biri mi oluyorsun? Senin için önemli günlerde sayıyı yükselt ki destek gücün artsın. Evde kaldığında da aileni üzmemek için 3’ü 4’e çıkar. Bu kadar bilgiyi sana Profesör Cameaka bile veremez!!! Ama bilmen gerekir ki günde 9 kere sefere çıkacak erkek hâlâ anasının karnından doğmadı. Bunu bekle, mutluluğu sayılara bağlama.

Eski günlere nasıl döneriz?

8 aylık evli bir çiftiz. Haftada 4 kez ilişkiye giriyoruz. Her seferinde 10 kere orgazm oluyoruz. Sonuncuda “1 kere olsun” dedik ve orada kaldık. O zamandan beri eski günlerimize dönemiyoruz. İkimiz de çok istekliyiz. Ne olur yardım edin. RUMUZ: UMUTLU ÇİFT

CEVAP: Değerli okurum, ya sizin hesabınız ya da sayı sayacınızı okuyan dedektörünüz bozuk. Yoksa siz karşılıklı itirafa göre çetele mi tutuyorsunuz? Bir kadın bir ilişkide birkaç kere, bazen daha fazla orgazm olabilir. Erkek üst üste ara vermeden orgazm olamaz. Olsa bile ikincisinde organın dizinin bağı çözülür ve olduğu yere yığılır kalır. Benim derdim mailini gören okurlarım, “Bize de bize de” yakarışına geçerler. Yok böyle bir hayal. Netekim sonunda siz okurlarımın da aklı başına gelmiş. Çünkü sizde barut bitmiş. Olay tek atışa inmiş, hepsi bu. Bence iyi olmuş. Çünkü sağlam hayatın yolu açılmış.

Tatmin olmadığımı söyledim ama

23 yaşında kızım. 4 yıllık ilişkim var. Bir dargın bir barışık yürüyor. Ben ilişkide tatmin olamıyorum. Çünkü penisi küçük. Bunu onun yüzüne de söyledim. Bana ameliyat olduğunu, estetikle büyüttüğünü söyledi. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum, iyi be kader deyip geçelim ve bu saatten sonra kendimize bu yolu seçelim. Sorun senden kaynaklanıyor. Pek çok kadın gibi orgazm güçlüğü çekiyorsun. Sonra bunun suçunu partnerine yüklüyorsun. Çocuk aslında iyi biri. Ama sen mutlaka bir suçlu arıyorsun. Hemen aklına penisi geliyor. O da nesi? ‘Aaa bu ne kadar küçükmüş böyle’ kararıyla ruhundan bir feryat yükseliyor. Ve onu suçluyorsun. Fukaranın nasibi o kadarsa ne yapsın! Oysa bana göre normal ölçülerde bir penis. Uzaktan öyle okunuyor. Yaz, boz, küs, barış bu oyun burada bitsin, perde kapansın. Yeni birilerine şans açılsın.

Büyütebilir miyim?

Cinsel organım küçük. İlişkiye giremiyorum. Tıbbi yöntemlerle penisimi büyütme imkanı var mı?

CEVAP: Değerli okurum, ameliyatla cinsel organ 1-2 santim büyür. Ama boyut vermediğin için bir şey diyemeyeceğim. Bana göre normaldir. Ama sana göre küçük geliyor olabilir.

Son 3 aydır kocam zevk almıyor

29 yaşındayım. 6 yıllık evliyiz. Eşim son 3 aydır ilişkiden hiç zevk almadığını söylüyor. Acaba ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, bunlara geçici sessiz dönemler diyoruz. Ruh ve beden kendini dinlenmeye alıyor. Anlayacağın yeni bir enerji topluyor. Bize göre 3 ay son sınır. Nedeni bir araştırılmalı ve de elbette çare bulunmalı. Bunun için önce bir kadın doğum uzmanına sonra da psikiyatriste başvurmanızda yarar var.

Neden orgazm olamıyorum?

32 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Cinsel ilişkide orgazm olamıyorum.Evlendiğimden beri hiç olmadı. Sevişirken çok çabuk boşalıyorum. Kendi kendime daha çok tatmin olduğumu hissediyorum. Bu fiziksel bir rahatsızlık mı? Doktora gitmeli miyim?

CEVAP: Sevgili okurum, birçok kadının sorununu yaşıyorsun. Burada galiba iş kocanın ustalığına, fantezileri iyi kullanmaya, birleşme sırasında bir yandan da klitorisi uyarma tekniklerine kalıyor. Umarım sorunu aşacaksınız.

Sapık damgası yersem....

16 yaşındayım, günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Buna rağmen haftada 4-5 gün geceleri boşalma yaşıyorum. Hatta okuldaki kızları görünce ereksiyon oluyorum. Sapık damgası yemekten korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, delikanlısın. Gece boşalmaları senin elinde değil. Ama mastürbasyon elinde. Bir alışkanlık durumuna getirip sayıları artırma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir, gece boşalmaların da devam ederse buna bir tıbbi yardım gerekebilir. Bu sorun da böylece biter. Diğer yazdıkların tamamen normal.

Kızı ilişkiye nasıl ikna ederim?

17 yaşındayım. Haftada 6-7 kere mastürbasyon yapıyorum. 2 yıldır bir kız arkadaşım var. Artık onunla yaşımın gerektirdiği kadar cinsellik yaşamak istiyorum ama buna yanaşmıyor. Acaba beni sevmiyor mu?

CEVAP: Değerli okurum, anlattıkların senin kararın. Kız arkadaşının da kararı, dünyası, hayat görüşü ve beklentileri var. Bunları bozmaya hakkın yok. Dahası onun zayıf anlarını bularak kullanmaya da hakkın yok. Her şeyinle kendini çok iyi tanımladın. Kızın seni sevdiğine ben inanıyorum. Ama evliliği düşündüğünü sanıyorum. Bu nedenle sen de onun duygularına saygı duy. Önünüzde daha uzun yıllar var. Kızın ayaklarını kaydırma.

İlişkiye girmek istiyorum ama...

Sevgilimi çok seviyorum ama o evli. Onunla ilişkiye girmeye sıcak bakmıyorum. Benimle zaman mı geçirmek istiyor?

CEVAP: Sevgili okurum, tabii ilişkiye girmeyeceksin. Her şey bir yana adamın karısının hakkını yemeyeceksin. Bu yuvaya bir parazit gibi girmeyeceksin. Böylece vicdan azabı çekmeyeceksin. “Sevgilim” dediğin adamın sırtında yumurta küfesi yok. Ne olacak bir de elinde sen olsan ne kaybeder? Herkes kendi yoluna.

Yanma oluyor

21 yaşındayım. Sevgilimle her ilişkiye girdiğimde yanma, acı ve sızlama oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, doğru bir jinekoloğa. Mantar ya da vajinit dediğimiz bir sorundan kaynaklanabilir. Bu tedavi olsun, kronikleşirse tedavi zorlaşır. Eğer bu söylediklerim yoksa bir-iki ay sonra yeniden yaz, çare bulalım

Bozulmuş mudur?

20 yaşındayım, ilişki yaşadım ne kan geldi ne acı hissettim. Kızlık zarım bozulmuş mudur? Doktor gittim, esnek olduğunu söyledi. Bir başka doktor “Bozulmuş” dedi. Sizce bozuldu mu? Eşim bunu anlar mı?

CEVAP: Sevgili okurum, eşin bir şey anlamaz. Sen çeneni tutarsan hiçbir şey fark etmez. Bak 2 doktor bile değişik şeyler anlamışlar. Son karar benim olsun. Ben esneklikten yana oyumu kullanıyorum. Güzel güzel evlen.

Eşimle ilişkiye giremiyoruz

2 yıldır evliyim. Bendeki kasılmalar nedeniyle ilişkiye giremiyoruz. Yuvamın yıkılmasından çekiniyorum.

CEVAP: Değerli okurum, sorunun vajinismus. Bu konuyu defalarca gündeme getirdim. Kesin çözümü de söyledim. Ya duymadınız ya da dinlemediniz. Daha fazla yıpranmayın.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklını hilede kaybeden çilede toplar. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder