Dr. Haydar Dümen Fanteziler kurtarır...
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziler kurtarır...

Haberin Devamı

Saatler süren cinsel ilişki, erkeğin boşalamaması kadın için bazen eziyete dönüşüyor. Yaşanan duygular cinselliği etkiliyor sorunlar da büyüyor. Aslında geç boşalma erkekler için aranan bir durum. Ama kadın için işkenceye döndüyse fantezilere ağırlık verin, işe yarayabilir.

BÖYLE SORU YOK!

İki mastürbasyon yapınca kulağım ağrıyor

Günde hiç aralıksız 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Sabahları kulak ağrısı şikayetim var. Öneriniz nedir? RUMUZ: MÜLAYİM77

CEVAP

Yaşın kaç be değerli okurum? Mülayim mülayim girdin sayfamıza, bir de 77 rakamı koydun karşımıza. Kaya mıdır, taş mıdır, bu 77 yaş mıdır, baş mıdır? Anlayana aşk olsun. Satır aralarına büyüteçle bakıyorum. Savaşta şifre çözer gibi ne olduğunu araştırıyorum. Günde 2 mastürbasyon olmaz. Bu durumda kulaktan önce kalp, tansiyon, gözde katarakt olur, dizde derman, organa da emir verecek ferman kalmaz.

Ya Mülayim, nedir senin bu 77 halin? Benim kalemimi de kuruttu. Ya bir de sert olsaydın, sayıda haftalık 14’ü bulsaydın, işte o zaman seni elimden kurtaracak birini arasaydın, yanmıştın Mülayim.

Büyütmek istiyorum

18 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Penisim 9 santim. Geneleve gidemiyorum utanıyorum. Büyütmek istiyorum, penis pompası işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, seninle anlaşma masasına oturalım, ortak paydalarımızı bulalım. Önce ben söyleyeyim, 18 yaş bizim koşullarımızda cinsel ilişkiye girme yaşı olamaz. Çünkü cinsel ilişki bu yaşta dalından koparılıp yenilecek ahududu değildir!!! Toplarken elinize dikenleri batar, üstelik eliniz, ayağınız kan kırmızıya boyanır.

Damak eze eze tadını çıkartacağından aceleye geldiği için poposuna tekme yemiş kedi gibi hemen lokmayı yutar. Oldu da bitti maşallah, milli formayı da giyersin inşallah şak şaklarını yalnızca kendiniz duyar, kendiniz dinlersiniz. Aslında ilk ilişki yaşamın karabasanıdır.

Çünkü kaptan köşkünde oturanın bekleme odasında çayı soğumaktadır!!! Şimdilik bunları düşünme, gel 20’lere, organa takma kafayı, iyi ayarla kiloyu, 20’den sonra sana vereceğim tüyoyu.

Kocam cinselliğe yanaşmıyor

32 yaşında kadınım, evleneli 2 yıl oldu ama öncesinde cinselliği yaşamıştık. Şimdi ilişki eşime vakit kaybı geliyor. Ayda bir o da benim isteğimle birlikte oluyoruz. Acaba eşim neden değişti? Sorun bende mi?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsellik maraton koşusu gibidir. Koşu sonunda bitiş çizgisi yoktur. Kısaca söylersek hayat boyu koşulacak bir yoldur. Üstelik yol değiştirilemeyecek ya da yarıda bırakılmayacaktır. Tam burada yandı gülüm keten helvası devreye girer. Koşuculardan biri su koyuverirse öteki yalnız kalır, koşsa ayağı takılır, dursa olduğu yere çakılır kalır. Oysa ülkemizde evlilik cinselliğin kurtarıcısı sayılır.

İş, ekmek tamam, karnın tok peki ne gerek? O da akşamları ballı börek. Çiftler bekliyor, 10 yıl sonra genellikle o börek kuru keteye dönüyor. Lokmalar yutulmuyor, damak tadını alamıyor. Peki ne olacak? Evlilik salt cinsellik üzerine değil, görgü, kültür ve insanlık üzerine kurulacak, eksiklikler bu düzende tamamlanacak.

Her gün boşalmak kötü mü?

19 yaşındayım. Hemen her gün boşalıyorum. Kendimi frenlemeye çalışıyorum, o zaman da garip rüyalar görüyorum. Her gün boşalmam gelecekteki cinsel hayatımı kötü etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda duyarlı ve cinselliğe düşkün birii olduğun anlaşılıyor. Tabii bazı frenler gelişmeli. Araba bile olsa fazla hızla yıpranır.

Prezervatif yırtıldı

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve korunduk. Ama ilişki sırasında prezervatif yırtılmış. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, zayıf ihtimalle gebe kalma olasılığı var. Adeti gecikirse 15 gün sonra gebelik testi yaptırın. Gebe olmuşsa duruma göre yeniden yazarsın, değerlendiririz.

Kızlar benden kaçıyor

19 yaşındayım. Penisim epey büyük. İlişkiye girmek istediğim kızlar cinsel organımı görünce korkuyorlar. Bunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın büyük. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla da küçültemiyoruz. Tek yapılacak idareli kullanacağına kızları ikna etmen.

Bakire değil mi?

27 yaşındayım. Sevgilim bana bakire olduğunu söylüyor ama biz cinsel ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce kız bakire değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı esnekti, bu nedenle kanamadı. Hepsi bu kadar basit.

Penisimi görünce kaçtı

24 yaşındayım. Penisim büyük. Bu yüzden kız arkadaşım kaçtı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bırak kaçsın. Korkutup hayatını zehir etme, üzerine düşüp vicdanını da köreltme. Onun bir hayatı var. Sen seni kabul edebilecek biriyle ilişki kur.

Evliliği erteliyorum

27 yaşındayım. Günde birkaç kez mastürbasyon yapıyorum. İki defa ilişkiye girmek istedim, başaramadım. Yakında evlenmeyi düşünüyorum, sırf bu yüzden evlilik tarihini erteliyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, evleneceksin. Bunun kaçışı yok. Çocukların olacak. Bütün evliliklerde ilk günler sorunlu geçer. Örneğin; arabanın rot balans, gaz ayarı yapıldığı gibi sistem kendini ayarlayacak. Ondan sonra 50 yıl o araba tıkır tıkır hizmet edecek. Gözünde büyütme.

Doymuyorum

22 yaşında kızım. Günde 5 kere mastürbasyon yapıyor, doyamıyorum. Sizce evlensem bir yararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, doyacaksın. Uygun biri olursa seni doyuracak. Bıktıracak, usandıracak, bundan yana kuşkun olmasın. Mastürbasyon dokuları bozacak. Orası pörsüyüp gevşeyecek. İşin kötüsü buna alışacaksın. Evlendiğinde erkeğine yaklaşamayacaksın bile. Biraz kendine çeki düzen ver.

Hamile mi?

2 ay önce kız arkadaşımla birlikte oldum. 2 aydır adeti gecikmiş. Hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, belki. Çünkü yalancı, psikolojik gebelikler var. Doğal olarak genç kızlarda gecikmeler olabilir. Tabii gebe de kalabilir. Hemen gebelik testi yaptırın. Gerekirse bir kadın-doğum uzmanı bakabilir. Ama bana soruyorsan gebe değil. Çok geç boşalıyorum 24 yaşındayım.

Çok geç boşalıyorum.

Kız arkadaşım şikayetçi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, gençsin. Zamana ihtiyacın var. Geç boşalma sorunu birçok erkek için aranan bir durum. Ama partnere ya da eşe işkence edecek kadar uzamışsa zorlaşıyor. Sadece iş fantezilere kalıyor. Üstelik sizin birlikteliğiniz evliliğin içinde olmuyor. Bu da bir etkendir. Kafaya takma, devam et.

Kan geliyor

24 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Bu durum kıza arkadaşımı ve beni rahatsız ediyor.

CEVAP

Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Bir ürolog kontrolü gerekiyor. Bir araştırsınlar bakalım. Sonrasını düşünürüz.

Dalga geçerlerse?

Penisim 12 santim. Cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçerler diye korkuyorum. Sizce normal mi?.

CEVAP

Değerli okurum, tıbba göre normal. Kimine küçük gelebilir. Bazıları alay da edebilir. Sen bunlara karşı kendini koru ve dirençli ol. Çünkü tıbbın normal dediği ölçüye başkaları ne derse desin, organın sahibi sensin. Onunla mutlu yıllar geçireceksin.

Penisim çok küçük

26 yaşındayım ve bekarım. Penisim 10 santim. Penis büyütücü ilaç kullansam kısır olur muyum? 1.60 boyundayım. Sorun boyumdan mı kaynaklanıyor? İleri yaşlarda penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzama olmayacak. Ama o boy sana yetecek. Tıbba göre normal.

GÜNÜN SÖZÜ

Beden mi aklın, aklı mı bedenin kölesidir. İşte soru bu. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder