Dr. Haydar Dümen Fanteziler lazım ama...
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziler lazım ama...

Haberin Devamı

Monotonlaşan cinsel hayatı renklendirmek için fantezileri her çift kullanmalı. Ama dozunu kaçırmayın. Doğru kullanılırsa, eşlerin beklentisini karşılarsa iki tarafı da mutlu eder. Tek taraflı bir istekse ve makul değilse tadınızı kaçırır, mutsuz olursunuz...

BÖYLE SORU YOK!

Zararı olur mu?

27 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, idare et olsun bitsin dememi istiyorsun herhalde. Ama durum dilenciye para vermek gibidir. Verdikçe dilenci daha çok ister. Organ da her zaman aldıklarıyla yetinmez. Böylece ufak tefekliğine bakmaz, seni kendine bağımlı eder. Yaş 27, ortalama 12 yıl mastürbasyon kolay değil. Ona hep yalancı meme vermişsin. Asıl gıdasını versen bakalım o ne diyecek? Bir de bu var. Çünkü cinselliğin yolları böyle döşenmiş. Tehlike çanlarını bana çaldırdın, haber veriyorum iradeni kullan, bir yol bul, karşı cinse yollan.

Erken boşalıyorum

Tek eşliyim, 50 yaşındayım. Sorunum erken boşalma. İlaç tedavisi var diyorsunuz. İlacın adını verir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki kalp hastasısın, doktordan telefonla ilaç istesen verir mi? Vermez, çünkü senin hayatına saygı duyar, onu hafife almaz. Tıp bilimi insan hayatının mimarıdır bunu unutmmak gerekir. Ot, özel bitki, yiyeceklerden yapılan ve ilaç diye satılan bir mamulün sahipleri gelip beni buldular. O mamule ‘Sadece yararlıdır’ deyivermem için önüme milyarlık çek koydular. Hayır dedim. Sen ki şu ilacın adını yazıver derken benim mesleki duygularımı da hiç sayıyorsun. Ülkemizde önemli uzmanlarımız var, bir bunu bilseniz her bakımdan çok rahat edersiniz.

Kocam sırtını dönüp yatıyor

24 yaşında anneyim. Eşim 31 yaşında. Doğumdan sonra ben orgazm olmaya çalışırken eşimin canı yanıyor, arkasını dönüp yatıyor. Yardım edin. RUMUZ: MUTSUZ ÇİFT

CEVAP

Sevgili okurum, birkaç bilgi daha isterdim. Örneğin; o sırada çok mu kasılıyorsun? Kalça hareketlerin ve kaslarınla organına baskı mı yapıyorsun? Sorun eşinde olduğuna göre, bu bilgileri almamız gerekiyor. Ayrıca kasılmaların varsa orgazm sırasında mı yoksa başından beri mi öyle? Neyse, eşinin organındaki sünger dokuda olumsuzluklar var mı, yok mu tetkiki gerekir. İlişki pozisyonuna dikkat edin. Kocanın tercih ettiği pozisyona uyarsan iyi edersin. En önemlisi, eşin üroloji uzmanı tarafından muayene edilmeli.

Sertleşme sorunum var

30 yaşındayım, sertleşme sorunum var. Eşim bana karşı istekli. Ama bir kez boşalıyorum. Boşalmadan önce eşim tatmin etmeye çalışıyorum. Karımın mutsuz olduğunu fark ediyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir araştırma yapılabilir. Piyasada adı bilinen haplardan kullanmak sana yarar sağlayabilir. İşin başındasınız. Olayı ciddiye alalım, evliliği koruyalım. Bu gibi konular hekim ile hastanın yüz yüze gelmesiyle çözülür.

Nişanlımı kaybeder miyim?

23 yaşında kızım ve nişanlıyım. Daha önce bir başkasıyla yüzeysel ilişki yaşadım. Ama bunu nişanlıma anlatmadım. Nişanlım “Böyle biriyle asla birlikte olmam” diyor. Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Acaba zarımda bir sorun olmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, sırların yüreğinde kalsın. Kızlık zarın yerinde duruyor. Nişanlını elinden kaçırmamaya çalış.

Boyu kaç olmalı?

19 yaşındayım, 50 kiloyum. Bu şartlara göre penisimin ölçüsünün ne olması gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kitaplar 15 santim diyor.

İç çamaşırımda kan vardı

24 yaşında kızım. 2 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. Penisinin içeri girdiğini hissettim ve geri ittim. İç çamaşırımda kan gördüm. Adet günüm yakındı. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre bozuldu. Varsayalım ki doktora gittin, o da bozuldu dedi. Ne yapacaksın? Diktirmeyi düşünüyorsan, o gerdek gecesinden 1-2 gün önce yapılırsa işe yarıyor. Yırtılmamışsa ne yapacaksın? Bunlar tehlikeli oyunlardır. Bir karar verilir. Sonucu göğüslenir.

Kısır olur muyum?

17 yaşındayım. 2-3 kez cinsel ilişkiye girdim. Günde 2-3 kez de mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride kısırlığa yol açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz ama mastürbasyonu biraz azaltıver. Böylece sağlıklı ilişkin olsun.

Hep bir bahane buluyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye gireceğim ama hep bahane uyduruyorum. Çünkü penisim sola doğru eğri. Doktora gitmek istemiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, birçok erkekte penis eğri olur. Özellikle büyük olanlarda. Zararı yoktur. Cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğriyse ameliyatla düzeltilir.

Hiç deneyimim olmadı

18 yaşındayım. Penisimin boyu 22 santim. Hiç cinsel deneyimim yok. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sana sorun yaratır. Onun için ölçülü, dikkatli ol ve kendine uygununu ara. Düş kırıklığına uğrama.

Gebe kalır mı?

21 yaşındayım. Penisim 24 santim. 19 yaşında bir kız arkadaşım var. Birlikte olduk, kan gelmedi. İçine boşaldım, gebe kalır mı? Bir de penisimin boyu size nasıl?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu olağanüstü büyük. İleride bundan doğacak sorunları yaşayabilirsin. Kız arkadaşın kızlık zarının esnek olduğunu sanıyorum.

Fantezileri garip değil mi?

Erkek arkadaşım bana bir fantezisinden bahsetti. Bana çok garip geldi. Erkek arkadaşım sapık olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, neler duydum neler. Erkek arkadaşın çarpık düşüncelerin kurbanı. Seni kendi ölçülerinde seviyor. Ama bu bildiğin sevgi değil. Bencil bir sevgi. Kıskanmadığı kesin. Bir de ileride es kaza evleniverirsen yandın ki ne yandın! Postala onu yavrum.

Penisim çok küçük

17 yaşındayım. Penisimin boyu 7 santim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali 7 santim ise, şişman değilsen, bir endokrinoloji ve üroloji uzmanına başvurup kesin ve bire bir önerilerini almanı öneririm.

Geç orgazm oluyorum

24 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Ben çok geç orgazm oluyorum. Bu durum eşimi zorluyor. İlişkimiz etkileniyor. Acaba ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlarda orgazm sorunu çok yaygın. Çözümü de zor. Sanırım fantezilerin devreye girmesi gerekiyor.

Riskim var mı?

20 yaşında kızım. Birkaç gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Sevgilim vajinamın üzerine boşaldı. Ertesi gün adet gördüm. Acaba hamile kalma riskim var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalmadın. Gözün aydın. Bu bir uyarıdır. Dikkat et.

GÜNÜN SÖZÜ

Dünyanın iki penceresi var. Biri aydınlık, öteki karanlık. Ama nedense karanlıktan bakanlar çoğunlukta. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder