Dr. Haydar Dümen Fantezilere kapı açın
HABERİ PAYLAŞ

Fantezilere kapı açın

Haberin Devamı

Çiftlerin yatak odasındaki uyumu evliliği ayakta tutan en önemli etkenlerden biri. Kadın ya da erkek cinsellikten uzaklaştıkça ya da karı-kocanın sorunları büyüdükçe her şey karışıyor. Sıkıntıları büyütmeyin, fantezilere kapı açıp onlara bir şans verin.

BÖYLE SORU YOK!

Seksten bıkmıyorum

42 yaşındayım. Seksten bıkmıyor, usanmıyorum. Benim ufaklık hep hazır. Bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ‘Hele dadaş hoş musun, dolu musun boş musun?’ diye Erzurum türkümüz vardır. Sen doluluktan yakınıyor gibisin ama kendini gizliden afişe ediyorsun. Hedef tahtan kim? Muhterem yengemiz mi ya da gelip geçici gelinlerimiz mi? Bunu da geçelim, partnerinin durumu ve tavrı ne? Bunlar işin bilimsel ve ciddi yanı. Gelelim olayın şakşukasına; menüde hep makarna varsa, acılı sos iyi gelir. Nimetler çeşitliyse salata yaparsın. Hangisi olursa olsun patron sensin, ya frene basarsın ya da bir yere toslarsın.

Tabancam hep tekliyor

28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Karım çok güzel bir kadın. Ama benim tabanca hep tekliyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, mide fesadına uğrar gibi seks fesadına uğramışsın. Yenge kaçmıyor ya, sabah-akşam elinin altında. Bir de sesini çıkarmayan tip galiba. Peki bu işte ip nerede ip? Aslında ipi bulmuş, ucunu da eline almışsın. Ağzı var, dili yok uslu kadına rastlamışsın. Ama unutma ki böyle gidersen onu cinsellik fesadına mahkum edersin. Yemek, içmek, geziler, ufak tefek hediyelerle aşkınızı beslemezseniz ikiniz de cinsellikten soğursunuz. Bu karmaşa içinde sen kalite değil, tabanca bulmuşsun. Nereden çıkardın tabancayı, kim öğretti sana ataşle oynamayı?

Sevgilim açık havada ilişki istiyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. Kız açık havada ilişkiye girmek istiyor. Benim de aklım kayıyor ama ya yakalanırsak?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının açık hava dediği yerler neresi? Örneğin; dışarıdan görünmeyen balkonların içi açık havadır. Ormanların derinliği, göz ardı bir yerde denizin serinliği de açık alandır. Bunlar iştahı kamçılar!!! Ne var ki, buralarda bile eli kamçılı birileri olabilir. Arkadaşın ‘görünen bir alanda da olabilir’ diyorsa, hangi sürpriz çıkar karşınıza onu da hesap edin. Bana göre, bu kızdan uzaklaşıp kaçmalısın. Çünkü ruhunda teşhircilik ve fanteziler var. Fanteziye uyayım derken ve sen iş üstündeyken, popona bir tekme yersen ben de ona kendi düşen ağlamaz derim.

Frenleyemiyorum

24 yaşındayım. Günde 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Kendimi frenleyemiyorum. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, günde 3-4 kere mastürbasyon çok. Bu sayıyı haftada 3-4’e indirirsen seninle anlaşmış oluruz.

Kan geldi

22 yaşında kızım. 8 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama ilişkiye girerken ne acı hissettim ne de kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek yapıda. Şu anda zarı bozulmamış ama ilişkiye girmiş bir kızsın. Ama ilişki açısından kız değilsin.

İlk gece nasıl olur?

Nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum. Arkadaşlar “İlk gece sadece kızlık zarını boz. Daha ileri gitme. Yoksa vajinaya zarar verebilirsin” dediler. İlk defa bakire biriyle ilişkiye gireceğim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğin ilk gecesinde eşinin istekleri ve onayı çerçevesinde canın nasıl istiyorsa öyle yap. Bunun yarısı şimdi, yarısı yarın gibi hesabı yok.

Test yapılıyor mu?

19 yaşında kızım. 17 yaşında mastürbasyon yaparken parmağımı vajinama sokmuştum. Ama kan gelmemişti. Zarım bozuldu mu? Acaba kızlık zarı testi yapılıyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık testi diye bir test yok. Kızlık zarı muayenesi var. Senin kızlık zarın bütün estetiği ve düzeni ile orada duruyor.

Karımın canı yanıyor

35 yaşında, 5 yıllık evliyim. Penisim 18 santim. Eşim canının yandığını söylüyor. Sizce penisim büyük mü? Bir de bazen 2 dakika içinde boşalıyor, bazen saatlerce boşalamıyorum. Bunu nasıl dengelerim?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin acı çektiği kesin. Ona bir çözüm aranır ve bulunur. Cinsel organ uyumsuzluğu akla geliyor.

Kan geliyor

19 yaşındayım. Günde 4 defa mastürbasyon yapıyor, doymuyorum. Penisimden kan geliyor. Bunun bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmasa bile devam edecek misin? Ne anlama geliyor bu? Psikolojik yorumu iradesizlik, sekse düşkünlük ve takıntı. Şu mastürbasyonu haftada 2’ye indiriver.

Spermlerim bitecek mi?

17 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bu durumdan rahatsızım. Bir de fazla mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi? Yoksa spermler sürekli üretilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, spermler sürekli üretilir ama çoğu azaltmaz ya da çoğaltmaz. Çok mastürbasyon yaparsan sonucu daha net görürüz. 10 santim penisle mutlu evlilik yapılır. Eğer kilon varsa, onları da eritirsen penis görüntüye girer.

Zararı var mı?

20 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun ileride bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, alışkanlık olacak. Belki eşin yatak odasında seni beklerken, sen gizli gizli banyoda mastürbasyon yapacaksın.

Her şeyi denedik

29 yaşındayım, kız arkadaşım da 28. 3 yıldır birlikteyiz. İkimiz de çok istememize rağmen bir türlü ilişkiye giremiyoruz. Kız arkadaşım vajinismus olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, evet vajinismusa benziyor. Zamanı gelince olacak yavrum, acele etme.

Eşime karşı çok isteksizim

6 yıldır evli kadınım. 2 çocuğum var ama 3 yıldır cinsel olarak isteksizim. Eşimin elimi tutmasına bile tahammül edemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, zor bir durum. Kolay çözüleceğine benzemiyor. Ama olayın bir yerinden tutmak gerekir. Bir uzmanın muayenesinden geç, ayrıca bir psikiyatristle konuş. Önünüzde uzun yıllar var.

Tempoyu artırıyorum

36 yaşındayım ve 2 çocuk sahibiyim. Haftada 2 kez seks yapıyoruz. Son zamanlarda tempolu seks yapmak istiyorum. Eşim korkuyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, tempoyu düşüreceksin. Ama tahrik noktalarını harekete geçirmek, fantezileri kullanmak, gerekirse bir şeyler seyretmek, konuşmak işe yarayabilir. Kadına düşen görevler de onun devreye girmesiyle biraz çözülür. Evlilik bu. Belirli yıllardan sonra akla gelmedik sorunlar çıkıyor. Hüner onlara uyum sağlamak.

Kız benden ayrılmasın

23 yaşındayım, penisim 19 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde canı çok yanıyor. Benden ayrılırsa ne yaparım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmazsın. Bu onun hayatı. Sen ileride bu kızla ya da başkasıyla evlendiğinde acısız birleşmeyi de öğreneceksin. Başka ne yapılabilir ki?

GÜNÜN SÖZÜ

Ruhu, sevgi tadıyla sarhoş eder, nefret acısından komaya sokar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder