Dr. Haydar Dümen Fantezilere kapı açın
HABERİ PAYLAŞ

Fantezilere kapı açın

Haberin Devamı


Kadınlar ilişkiye zamanla alışıyor. Bu konuda erkeklere büyük görev düşüyor. Eşinizin ruhunu keşfe çıkın. Sürprizler hazırlayın, güzel sözler söyleyin ve fantezilerinize kapı açmayı unutmayın. Yatak odanızda ne kadar mutlu olduğunuzu görebilirsiniz...

Kuşum kafasını kaldırmıyor
23 yaşındayım, kuşum kafasını kaldırmıyor. Ne yaptımsa eski haline dönmüyor. Acaba kuşumum ötmesini nasıl sağlayabilirim?


CEVAP Değerli okurum, kuşla yemin yerlerini değiştir. Yani yem üstte, kuş altta olsun bakalım ne olacak? Yine de iştahsız ve gönülsüzse 1 hafta aç bırak. Yüz verme. Yem vermeyi düşündüğünü söyle fakat verme, iştahını arttır. “Bu yem var ya... “ diye başla falan filan... Hey be kardeşim, kocaman adamsın, erkeksin, bu kadar küçük bir cismin gözünün içine bakarsan sonuç böyle olur. ‘Armudun sapı üzümün çöpü’ derken sonunda elinde kalır.
Eşimin motoru nasıl çalışır?

6 aylık evliyim. Kocam isteksiz ve erken boşalıyor. Psikiyatriste gittik, olmadı. Bugüne kadar 10 kere birlikte olduk. Zevk almadığını söylüyor. Nişanlıyken cinsel olarak o çok istekliydi ama ben istemiyordum. Eşimin motoru nasıl çalışır?

CEVAP Bu sorunu çözelim sevgili okurum. Ama neresinden ve hangisinden başlayalım. Kocanın isteğini arttırman için sana bayatlamış şöyle giyin, böyle cilve yap gibi öneriler söylesem, o da kazara tutuverirse karşımıza erken boşalma çıkıyor. İstek artınca erken boşalma daha da erkene dönüşür. Zevk almaması kendinden kaynaklanıyor. Mastürbasyona bağımlı olduğu anlaşılıyor. Bir de onunla uğraşacağız. Birleşmiş Milletler sözcüsü gibi eveleyip gevelemeden sonucu sana söylüyor. Psikiyatriste senin hatırın için gitti. Nişanlıyken, yemek sofrada yokken iştahlıydı. Alıştığı olmayınca kral sofrası onu açmadı. “Nerede benim kuru köftelerim?” yakınmasına başladı. Anlayacağın, bu kamburlar düzelmeyecek dersem bilmem sen dersin?
Kız zevk alıyor mu?

20 yaşındayım, penisim biraz büyük. Kız arkadaşım da ufak tefek. Bana ilişkiden zevk aldığını söylüyor ama ben inanmıyorum. Beni etkilemek için böyle söylediğini düşünüyorum. Ne yapayım? RUMUZ: SALİERİ


CEVAP Değerli okurum, açtım telefonu Amerika’da Nasa Uzay Üssü’nü aradım. ‘Cinsel ilişkide ne derece zevk aldığını belirleyen bilgisayarlı bir makine siparişi vereceğim’ dedim. En az 5 yere bağladılar. Son yetkili bir akıl sorunum mu var gibilerden eşeledi. ‘Ben psikiyatrım’ deyince “Hımm! Belli oluyor” diye mırıldandıktan sonra formülü verdi: “Partnerine soruver canımın içi, kesin sonucu o sana söyler” dedi ve çat diye telefonu kapattı. Ben bir şaşırdım ki anlatamam!!! Neyse, biz bize el uzatalım. Kendi mutluluğumuzu kendimiz yaratalım. Hepimiz partnerlerimizle güzel güzel konuşalım.
Fantezi kuramıyorum

23 yaşındayım, yakışıklıyım. Flört ediyorum ama cinsellik söz konusu olunca kızlara yanaşamıyorum. Kızlar beni terk ediyor, fantezi kuramıyorum. Ne yapayım?


CEVAP Değerli okurum, dünya nimetlerinden kendini ve onları mahrum etme. Fanteziden önce, estetik boyutlarda, şiirsel içerikli düşünceler ve ilişkiler boyutunu yaşa. Sonra fantezilere geçersin. Cinselliğin A harfindesin. Hele bir B’ye geç bakalım, o zaman düşünelim. Umutsuzluğa kapılma.
Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama hâlâ olmadı. Gebe miyim?


CEVAP Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşabilir.
Ne yapsam olmuyor

27 yaşındayım. Sorunum erken boşalma. İlişkimin uzun sürmesi için ne yapabilirim?


CEVAP Sevgili okurum, tedavi olacaksın. Onu tedavi ediyoruz diye hep söylüyorum.
Başıma ağrı giriyor

20 yaşındayım, mastürbasyon yaparken başımın sol tarafı ağrıyor. Mastürbasyon beyne zarar verir mi?


CEVAP Değerli okurum, beyne zarar falan vermez. Baş ağrın, kafatasındaki kaslar ve dolaşım sistemiyle ilgili. İlaç al, masaj yap. Düzelecektir umuyorum.
Normal mi?

14 yaşındayım, penisim 10 santim. Sizce normal mi? Doktora gitmeme gerek var mı?


CEVAP Değerli okurum, şimdilik gerek yok. Daha küçüksün, o büyüyecek. Sen de büyüyeceksin. Yumurtalara ve kıllanmaya dikkat! Yumurtalar badem büyüklüğünde olmalı. Kıllanma da yavaş yavaş başlamalı.
Eşime istek duymuyorum

27 yaşında, 9 yıldır evli kadınım. 2 çocuğum var. Kocamla mecburen ilişkiye giriyorum. Onunla ilişkimi nasıl yoluna koyacağım?


CEVAP Değerli okurum, işe eşinden başlanmalı. Eşin cinselliğinden önce ruhunu kazanmalı. Bunu davranışları ve sana ilgisiyle kanıtlamalı. Saçı, sakalı, giyim, kuşamı düzgün olmalı. Sen de fantezileri devreye sokmalısın, birlikte yol almalısınız.
Penisim küçük mü?

16 yaşındayım. Penisimi 13 santim. Acaba sorun var mı? Küçük olduğunu düşünüyorum.


CEVAP Hiçbir sorun yok. Yola ve derslere devam.
Kızlık zarım bozuldu mu?

17 yaşında kızım. 3 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik. Eve gittiğimde iç çamaşırımda kan gördüm. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?


CEVAP
Sevgili yavrum, zedelendi. Bozuldu demeye dilim varmıyor ama ‘Atı alan Üsküdar’ı geçmiş.’ Kızımız hâlâ zarda ne var ne yok onu arıyor!
Kızlar beni istemiyor

16 yaşındayım. Kendimi yakışıklı bulmuyorum. İlişkiye girmeyi çok istiyorum. Sürekli cinselliği düşünüyorum. Ama kızlar istemiyor. Ne yapmalıyım?


CEVAP Değerli çocuğum, büyü. Kızlar çocuk mu avutacak? Diyelim ki kız arkadaşınla çıktın. Seksek mi oynayacaksın, yakar top mu? Cinselliği düşünürsen senin kulaklarını çekerim. Bak oğlum ana-babanın hepimizin umutları var sende. İnsanlık ve dürüstlük kartını oynarsan sana kızlardan teklif yağacak.
Çok geç boşalıyorum

24 yaşındayım. 2 haftadır anti depresan kullanıyorum. Çok geç boşalıyorum. Saatlerce sevişiyor, boşalamıyorum. Bir de sertleşme sağlayamıyorum. Ne olacak benim halim?


CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey olmayacak. Her şey iyi olacak. Senin gibi delikanlının depresyon ilaçlarına ne ihtiyacı olacak? Cinsel sorunun geçici olduğu için kendiliğinden düzelecek.
Mastürbasyon kısaltır mı?

17 yaşındayım. Cinsel organım 17 santim. Daha büyürse cinsellik yaşarken sorun olur mu? Bir de mastürbasyon penisi kısaltır mı?


CEVAP Değerli okurum, mastürbasyon penisi kısaltmaz. Penis üzerinden gelecek hesapları yapılmaz. Okuluna, dersine bak.
Neden kan geldi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım da sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Adet zamanı olmadığı halde kanama oldu. Bunun sebebi ne olabilir?


CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarını incittin, belki de daha ileri gittin. Bu ihtimal yüzde 50 dolaylarındadır, haberin olsun.
16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder