Dr. Haydar Dümen Fantezilerle süsleyin...
HABERİ PAYLAŞ

Fantezilerle süsleyin...

Haberin Devamı

Erkekler cinsellikten önce mastürbasyonla tanışıyor, ona alışıyor, cinsel yaşama geçmekte ve boşalmakta zorlanıyorlar. Gençler, ilişkinizi fantezilerle süsleyin, partnerinize alışın. Eşiniz yatak odasında tek başına kalıp üzülmesin...

BÖYLE SORU YOK!

2 dakika sürüyor

21 yaşındayım. Mastürbasyonda boşalmam uzun zaman alıyor ama ilişkiye girdiğim zaman 2 dakika sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel ilişkiye girdiğinde heyecan ve de kendinle ilgili acemilik gibi nedenlerden sistem alarma geçiyor. Bombaya dokunur dokunmaz patlıyor. Mastürbasyon öyle mi ya? Aktif ve idareci sensin. Kendini, kendine kanıtlama sorunun yok. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynarsın. Organı ise, iple oynanan tahta oyuncaklar gibi hoplatırsın!!! Senin şimdilik yapacağın bir şey yok. Evlendiğinde o kendi ayarını yapacak. Gelecekteki eşini hayal kırıklığına uğratmayacaksın, şimdilik bu kadar.

Kızlardan nefret ediyorum

20 yaşındayım, haftada 4-5 kere mastürbasyon yapıyorum. Boşalınca kızlardan nefret ediyorum. İlişkiye girince de böyle mi olacak?

CEVAP

Değerli okurum, tıpkı yemek işlerinde olduğu gibi karnın doyunca nasıl ki bir kaşık daha yemiyorsan bu konu da öyledir. Kızların güzelliği, saçı, başı, beli, göz süzmesi, anlamlı anlamlı gülmesi, bazen bakıp bakıp kaçması, içinden beğenirken yüzüne karşı çekingen davranması ve terslemelerinin tümü açık ya da kapalı kapılardan insan soyunun sürmesine sebeptir. Düşün ki cinsellik hiç olmasa, 100 yıl sonra dünyada 100 yaşını geçmiş birkaç bin insan kalırdı. Eğer bu kutsallığı, aşkınızla besleyip geliştirirseniz hem kendinize hem de insanlığa hizmet edersiniz.

Aklıma cinsellik geliyor

22 yaşında, öğrenciyim. Ders çalışırken aklıma cinsellik geliyor. Dersi bırakıp mastürbasyon yapıyorum. Bu işi nasıl bırakabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, delikanlım, şimdi bu yollarda ne ekersen onu biçeceksin. Önce fakülteni bitirecek, kariyer sahibi de olacaksın. Önüne çıkan zaafından motivasyon yaratacak, aslında çerçöp olan bu devi hayatından çıkaracak, yerine bir sincap koyacaksın. Sincap haftada 2-3 oynasın, zıplasın, cevizleri koklasın. Sen de bunlarla oyalanır, rahatlarsın. İki güzellik yan yana olmaz. Eğer olursa gelecekteki umut sepetleri dolmaz. Şimdilik sepetini iradeyle doldur, kendine sahip ol, tek çıkış yolun budur.

Kızlar tatmin etmiyor

22 yaşındayım. Birçok kızla ilişkiye girdim ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Sertleşme sorunum var. Sebebi çok mastürbasyon olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar nasıl seni tatmin etmiyor? Yani zevk mi almıyorsun? Zaten mastürbasyona takılmış kalmışsın. Yani kendini o kazığa bağlamışsın. Evlendiğinde bu şikayetler sürecektir. Bu nedenle karşı cinse geçiş yapacaksın. Mastürbasyonu azaltacaksın. Evlilik koşullarında tedavi yöntemlerine bazı eklemeler de yaparak bu alışkanlığını bitireceksin.

Penisim 10 santim

18 yaşındayım. Penisim 10 santim, kısa mı? Diğer sorum da sperm sayısı ile ilgili. Çok mastürbasyon yapmak spermleri bitirir mi?

CEVAP

Değerli okurum o penis seni idare eder. Haftada 2-3 mastürbasyon da yaparsın olur biter. Spermlere bir zarar vermez.

Uzuyor ama boşalamıyorum

1 yıldır kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz, boşalamıyorum. İlişkimiz çok uzun sürüyor ve bu kız arkadaşım için kabusa dönüşüyor. Acı çektiği için yataktan kalkıyor. Bu derdime nasıl bir çare bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bana öyle geliyor ki, gereğinden fazla mastürbasyon yapmışsın. Orgazm olma sistem ve kapasitesini mastürbasyona göre programlamışsın. Kadına geçişte zorlanıyorsun. Kuşkusuz düzelecek. Ancak biraz fantezilerle beynini kamçıla. Bir süre kıza alışmaya çalış.

Penisim çok küçük

18 yaşında, 95 kiloyum. Penisim 8 santim. İlişkiye girmeye çekiniyorum. Geneleve gidemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, sana bir tek çıkar yol öneriyorum. İn 70 kiloya, gerisini bana bırak.

Sertleşme olmadı

18 yaşındayım. Bir deneyimde bulunmak istedim ama sertleşmedi, neden?

CEVAP

Değerli okurum, nedeni heyecan, olumsuz koşullar, acemilik, bir parça ön yargı yani korku ve o atmosferin istem dışı sinir sistemini alarma sokmasından başka bir şey değil. Belki de bu olay senin açından şanstır. Yani senin lehine gelişmiş bir durumdur. Çünkü birleşme yapsaydınız ne olurdu sorusu aklıma geliyor.

Cinsel organım 7 santim

16 yaşındayım. Yaşıtlarımın penisi daha büyük, benimki ise sadece 7 santim. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon halinde 7 santim ise bir üroloji uzmanına başvurmalısın. Eğer sönük hali 7 santim ise o sertleşince normalin de üstüne çıkabilir. Karar senin.

Kız hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde spermlerimin bir kısmı vajinasına kaçtı. Sizce kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, hemen bir cevap veremem. Umarım kız arkadaşın hamile kalmamıştır.

Kanama kaç gün sürer?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 22 yaşında. İlişkiye giriyoruz. Sevgilim hamile kalmaktan çok korkuyor. İçine boşalmazsam hamile kalır mı? Bir de kızlık zarı yırtılınca kanama kaç gün sürer?

CEVAP

Değerli okurum, vajinanın üzerine boşaldığınız zaman hamile kalma ihtimali vardır. Kızlık zarı kanaması başladığı anda da bitebilir ama bazen ara ile birkaç saat ya da bir gün kanama olabilir.

Zevk almıyorum

23 yaşındayım. Kız arkadaşlarımla ilişkiye girmekten zevk almıyorum. Ama para karşılığı ilişkiye girdiğim kadınlara karşı çok ilgiliyim. Bu nedenle ilişkilerim pek uzun sürmüyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli yavrum, hayır okurum, kızlarla aranda vicdan duvarın var. Yakışıklıı, sorumluluk sahibi birisin. İyi gençsin. Ötekilerine parayı basıyorsun, keyfinin doruklarına çıkıyorsun. Böylece bir hak elde etmiş oluyorsun. Amma hep lokantadan da yemek olmaz. Ev mutfağına da alışman gerek. Bunun için evlilik ilk koşul.

Birden sonrası gelmiyor

Mastürbasyon yapmaya başlamadan önce “2-3 kez yaparım” diyorum. Ama bir kez yapınca cinsellikten nefret ediyorum. Evlilikte de böyle sıkıntılarım olur mu? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ilişki sırasında ne olur ne olmaz bilmem. Ama bildiğim şey; birinciden sonra ikinciyi istememenin her bakımdan senin lehine olduğu. Bu senin cinsel sağlığını koruyacağına işaret.

Kızlık zarı bozuldu mu?

20 yaşındayım. Parmağımı kız arkadaşımın vajinasına soktum. Kan gelmeyince esnek diye düşündüm. Sonra da ilişkiye girdik ve çok kan geldi. Kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, bozdun. Ne yaptın ettin, sonunda bozdun. Ne diyelim mübarek olsun. Çıkabilecek sorunlar için hazırlıklı olun.

GÜNÜN SÖZÜ

Arkaya bakamdan hep öne bakmak, kendinden kaçmaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder