Gündem Fantezili gaspa 2 tahliye

Fantezili gaspa 2 tahliye

Paylaş
Fantezili gaspa 2 tahliye

Adana'da, parkta oturan C.E.'yi bacaklarını okşar gibi yaparak, cinsel fantezi ile kandırıp 210 lirasını gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan A.G. ile Ç.G. tahliye edildi

Tepebağ Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Parkı’nda, 4 Nisan’da meydana gelen olayda, bankta oturan C.E.’nin yanına yaklaşan A.G. ve kardeşi Ç.G., su ve sigara istedikten sonra yanına oturdu.

’Aşk vaadiyle dolandırıcılık’ suçundan sabıkalı kız kardeşlerden A.G., C.E.’nin bacaklarını okşar gibi yaptı, "Senin üzerine otururum" diyerek etkilemeye çalışıp, bu sırada cebindeki 210 lirayı aldı.

"SENİ BIÇAKLARIM, JİLET ATARIM"

Tacizden rahatsız olup ayağa kalkan C.E., A.G.’nin kardeşi Ç.G.’ye para verdiğini görüp cebini kontrol ettiğinde parasının çalındığını fark etti. A.G., parasını isteyen C.E.’yi, "Seni bıçaklarım. Jilet atarım, yaralarım" diye tehdit ederek kardeşiyle uzaklaştı.

C.E.’nin şikayeti üzerine yakalanıp, tutuklanan 2 kızkardeş hakkında ’nitelikli yağma’ suçundan dava açıldı. 15’er yıla kadar hapis cezaları istenen kızkardeşlerin yargılanmasına Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı.

Gasp suçlamasını kabul etmeyen A.G., "Ben cebinden 210 lirasını çekerek aldım. Bu parayı emniyette geri verdim. Jilet atarım diye tehdit etmedim" dedi.

"BİRLİKTE OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Ç.G. ise savunmasında "Kendisi yanımıza oturdu. Ablama ’Çalışıyor musunuz?’ dedi. Benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul etmeyince şikayet etmiş" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanıkların kaçma ve delilleri karartma ihtimali olmadığına kanaat getirip tahliye etti. C.E.’nin ifadesinin alınması için duruşma ertelendi.

Mehmet KAYMAK/DHA