Dr. Haydar Dümen Fanteziyle çözülebilir
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziyle çözülebilir

Haberin Devamı

Orgazmın sadece kadınla ilgili olduğunu düşünmek hata olur. Çünkü ilişkide erkeğin rolü de çok önemli. Kadına yaklaşımı, ilişkinin süresi, ustalık orgazmı etkiler. Çift karşılıklı konuşmalı ve fantezilerini devreye sokup sorunu çözmeye çalışmalı...

BÖYLE SORU YOK!


Kurtulmak istiyorum

25 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyor, kurtulmak istiyorum. Cinselliğimi olumsuz etkileyecek biliyorum. Ne öneririsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yöntem istiyorsun. Vereyim, bu istek aklına yatakta gelirse kalk banyoya git. Soğuk duş al. Dikkat kafayı fazla üşütme!!! Ailenle otururken aklına takılırsa 5-10 dakikalığına dışarı çık. Anana “Hemen döneceğim, bir ihtiyacın var mı?” de. Yataktan kalkamıyorsan 1 bardak buzlu suyu hazır tut. Yeter de artar. Haber gelinceye kadar orada tut. Bunlar da zor geliyorsa kolayı var okurum, gece yarısı canın yatakta hamburger istiyorsa ne yapıyorsan onu yapıver, haftada 3 kere bunu uygulayıver.

Yılanın boyu nasıl uzar?

21 yaşındayım ve penisim 8 santim. Kızlar ilişkiye girmek istemiyorlar. Bu yılanın boyunu nasıl uzatabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, kimilerine göre biz psikiyatırlar biraz uçuk görülürüz. Tabii düşünce ve yorumda farklı olabiliriz. Hastalarla diyalog için onların havasına gireriz. Bu girişten sonra gelelim fikrime. Çapı 2 metrelik bir davul, elinde çamaşır tokmağı gibi tokmak. Davula vurdun mu sağır sultan bile duyuyor! Her şey ilgilenirsiniz ama bilime oralı değilsiniz. Galiba internete falan da inanmıyorsunuz. Son çare, işte vuruyorum tokmağı; büyümez de büyümez güm güm. Ne yapsanız büyümez güm güm. Umarım çözülür kulağınız ve aklınızdaki kördüğüm. İyi dinleyin güm güm de güm güm!!!

Sevgilim artık istemiyor

20 yaşındayım. Sevgilimle uzun süredir ilişkimiz var. Ben istekliyim ama o artık istemiyor. Nedenini söylemiyor. Sorun hangimizde?

CEVAP

Uzun süre ne kadar değerli okurum? Sevgilin kaç yaşında? Nedenini söyleyeyim. Allem edip kallem edip bu konuda Karagözcülük yapıp benden aldığın bilgilerle kaldığın yerden başlayacak mısın? Vay be açıkgöz okurum. Ben hem bilim adamıyım hem de akıl falına bakarım. Seninkine baktım, sıfıra yakın çıktı. Bre adam, sevecen, gözü ilişkide olmayan, koruyucu, sorunlara ortak bir rol oynadın mı? Bunları yaparsan her kız arkadaşlığını sürdürür. Ne dedin? Bir kez kağıt helva mı almıştın? Buna da şak şak. Kızın ailesini hesaba kattın mı? Yoksa onun geleceğini sekse uğruna 5 paraya sattın mı? Ve bu düşüncelerle aynaya baktın mı?

Bozulmuş olabilir mi?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bundan sonra bende kanama oluyor. Sürtünme sırasında iç çamaşırım vardı ama erkek arkadaşımın yoktu. Sizce zar bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarının bozulmadı. Bu tahriş kanamaları yüzünden hepiniz panik halindesiniz. Normal yaşamına devam et.

İsteğim gidiyor

Cinsel ilişkiden önce çok istekli olmama rağmen tam başlayacakken isteğim gidiyor. Sevgilim sürekli “Niye isteksizsin?” diyor.

CEVAP

Değerli okurum, cinsellik acemiliği yaşıyorsun. Buna alışman lazım. Kız arkadaşınla öpüşüp sevişirken ondan zevk alıp almadığını yine sen bilirsin. Normali zevk alman. Hep orta çizgiyi yakalamak zorundasın. Çünkü yaşamda çok şey var.

Büyütebilir miyim?

Cinsel ilişkiye giremiyorum. 1.96 boyundayım. Ama penisim küçük ve ilişkiye giremiyorum. Büyütme imkanı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla cinsel organ 1-2 santim büyür. Ama boyut vermediğin için ben bir şey diyemeyeceğim. Bana göre normaldir ama sana göre küçük geliyor olabilir.

Sertleşmiyor, neden?

25 yaşındayım. 3 haftadır sertleşme sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde sertleşme yok. Mastürbasyon yapmak istediğimde bile sertleşme olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, 1-2 ay hiçbir şey yapman gerekmez. Kafaya takma. 1-2 ayın içerisinde gece sabaha karşı sertleşmeler olmuyorsa ona bir çözüm arar, nedenini buluruz. Şimdilik bu arayışa gerek yok.

Hastalık kapmışım

21 yaşındayım. 2 yıl önce korunmasız cinsel ilişkiye girdim ve yazılarınızı okuyunca hastalık kaptığımı öğredim. Cildimde kızarıklar ve kaşıntı oluyor ve rahatsız oluyorum. Bu ilerde evlilikte sorun olur mu? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yapacağın şey bir deri hastalıkları (cildiye) uzmanına başvurup nedir bu diye ona sormak.

Orgazm olamıyorum

32 yaşındayım ve 10 aylık evliyim. Benim sorunum bir türlü vajinal orgazm olamamak. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm kadınların erkekle de ilgili. Süre, yaklaşım tarzı, pozisyonlar falan. Sen biraz sabırlı ol, kafana takma. Vajinal orgazm olma ihtimalini aklına getiren fantezileri uygulayıver. Tabii eşin de sana yardım etsin, bu konuyu karşılıklı konuşun.

Kızlık zarıyla ilgili mi?

18 yaşında kızım. Bazen mastürbasyon yapıyorum. Lavobaya gidip idrarımı yaparken çok az miktarda pıhtı şeklinde kan geldiğini görüyorum. Bunun kızlık zarıyla bir alakası var mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir ilgisi yok.

Erken boşalıyorum ve sertleşmiyor

37 yaşındayım ve 4.5 aylık evliyim. İlk günden beri erken boşalıyorum. 3 gündür sertleşme problemim var. Eşim bu duruma çok üzülüyor. Nere yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, iki olay birbiriyle ilgili. Ve her ikisi de yani sertleşme ve erken boşalmanın idare merkezi beyinde. Her ikisinin de çözümü var. Bir hekim yardımı almak zorundasın. Dert etme.

Acaba evlenmeme engel mi?

Penisim ufak yani 6 santim. Bu durum ileride evlenmeme engel olur mu? Gerdek gecesinde bir sıkıntı yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, yanlış bir hesap verdin. Bana bunu düzelt de gönder. Anlaşılan cinsel organının sönük halini ölçmüşsün. Bir de sertleşince ölç. Gerçek rakamı bir görelim.

Nişanlımdan kan geliyormuş

Nişanlımla ilişkiye girdik. Nişanlımın kızlık zarı yırtıldı. İlişkiye girdiğimizden beri 3 gün olmasına rağmen kan geliyormuş. Bu normal mi yoksa bir doktora gidelim im?

CEVAP

Değerli okurum, gelen kanın miktarı önemli. Steril gazlı bezle oraya tampon yapın. Yarım saat tutun. Kan çoksa mutlaka bir hekime gidin. Ama ufak ve azsa bir süre sonra diner. 5-10 gün cinsel perhizde olun, birleşme yapmayın.

Cinsellikten korkuyorum

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlım ilişkiye girmek istiyor. Ben istemiyorum çünkü cinsellikten korkuyorum. Sizce her şeyi akışına mı bırakmalıyım? Herhangi bir tedbir almam gerekir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bana göre olayı ilk gecenin estetiğine ve duygusallığına saklayın.

GÜNÜN SÖZÜ

Dünya dönüyorsa bizim için, peki sen dönüyorsan kimin için? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder