Dr. Haydar Dümen Fanteziyle süsleyin
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziyle süsleyin

Haberin Devamı

Uzun yıllar flört eden ama cinselliği ilk geceye erteleyen çiftler evlenince mutsuz oluyorlar. Çünkü umduklarını bulamıyorlar, evlilik sarsılıyor. Evliliğinizi kurtarmak elinizde. Her iki tarafın hoşuna gidecek fanteziler ve biraz da zaman sayesinde her şey yoluna girer

BÖYLE SORU YOK!

Günde 8 tur atıyorum


55 yaşındayım, artık benimki eskisi gibi değil. Gündüz 8 tur atıyorum, akşam 1 tur atamıyorum. Ne yapmalıyım? RUMUZ: MAKEDONYA ASLANI

CEVAP

Değerli okurum, bırak bu lagalugayı, görelim şimdi kendi hakkında kestiğin faturayı. Benim yorumum hayali ihracat gibi havalara girme. Kendi performansını da bu tür hayallerle şişirme. Açık olalım, cambaza bak cambaza yutturmacaları oynamayalım. Gündüz 8, seninki akşam keriz öyle mi?

Hikayenin özü: Dışarıda bol kadın, evde boynu bükük hatun. Haydi bir keresine inanalım. Yoksa bu durum her gün böyle mi? Senin halin benden ırak, aklına, vicdanına da direkt olsun. Umarım dışarı hayatını unutur, evdekine kul olursun.

Performansım çok düştü

29 yaşındayım, denizciyim. 21 yaşından beri pek çok kadınla oldum. 2 yıldır performansım düştü, isteksizlik yaşıyorum; 5 ilişkiden, 3’e düştüm, 2’ye şükreder oldum. Bir uzmana danışayım mı? Bekarım bu durum evliliğime etkisi olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu konularda ilk akla gelen uzman benim. İşte danıştın. Ama bana eli boş geldin. Yani nasıldı da sonra nasıl oldu? Yardımcı bilgiler vermedin. Gelelim performansına; düştü dediğin performans süper. Beni ilgilendiren başka bir şey. Denizcilerin bilinen hikayesi her limanda bir sevgili olayı mı yaşıyorsun?

2 yıldır düşen performansın şimdi mi aklına geldi? Bunlar bilinmeden hayali değil, tahmini yorumlar yapılır. Evlilik yaşına gelmişsin. Evlendikten sonra denizciliğe devam edecek misin? Sağlam dengeler ve sıcak yuva olmazsa her yağışta yağmur damlar odana.

Sevgilimin istekli mi, değil mi?

Sevgilimin cinsel ilişkiye istekli olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

CEVAP

Önce gözüne bak değerli okurum. Göz kapakları kıpır kıpırsa iyiye işarettir. Ama biraz şaşkın ve kararsız demektir. Gözlerini kadınların makyaj aynası gibi açmışsa karar olumlu yolda gelişecektir. Avuçları terliyorsa hem korkuyor hem istiyor, gözlerini senden kaçırıyorsa karar veremiyordur.

Ey benim ülkemin delikanlısı, anasının sevdalısı, babasının umut kapısı okurum, sen ne dediğinin, ne istediğinin farkında mısın? Fala mı baktırıyorsun yoksa kızın hayatını mı karartmak istiyorsun? Unutma, yemek pişmeden yenmez, akıl ve ruh el ele vermeden böyle işlere de girişilmez.

Cinsel organım küçük mü?

17 yaşındayım. Penisim 13 santim. Acaba bir sorun var mı? Küçük diye üzülüyorum.

CEVAP

Hiçbir sorun yok. Yola ve derslere devam.

İç çamaşırımda kan vardı

18 yaşında kızım. 3 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik. Eve gittiğimde iç çamaşırımda kan gördüm. Kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım zedelendi. Bozuldu demeye dilim varmıyor ama ‘Atı alan Üsküdar’ı geçmiş.’

İlişkiye giremedik

24 yaşında ve 3.5 aylık evliyim. Eşimle gerdeğe giremedik. Eşim her ilişkiye girmeyi denediğinde beni hırpalıyor. İkimizin de sinirleri bozuk. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, yüzlerce, binlerce örneği olan vajinismustan söz ediyorsun. Zaman yitirip birbirinizi kırmadan, en az 40 yıl sürecek beraberliğinizin bütünlüğüne leke düşürmeden bu hemen çözülecek bir olaydır.

Zevk alamıyorum

2 aylık evliyim. Eşimle 4 yıldır beraberiz. 29 yaşındayım. 4 yıl sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Şimdi ilişkiye giriyoruz ve zevk almıyorum. Orgazm olamayacak mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, beyin bu tür zevklenmeye ve orgazma şartlandı. 4 yıl uzun süre. Yüzeysel birleşmelere koşullanmış beyin, vajinal zevklenmeye transfer olamıyor. Beklenen zevklenmeyi, bulutların üstünde uçmayı bulamıyorsunuz. Zaman belki lehine işleyecek, olumlu avantajlar getirecek. Biraz fantezilerle süsleyin. Kendinizi yeniden keşfedip tanımaya çalışın.

Kız arkadaşım beni terk edecek

20 yaşındayım ve çok geç boşalıyorum. Kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Durum düzelmezse kız arkadaşım benden ayrılacak. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, bir kere çok gençsin. Sekste ustalık zaman alır. Geç boşalma, birçok erkek için aranan bir durumdur ama tabii ki partnere ya da eşe işkence edecek kadar uzamışsa biz hekimler fazla yardımcı olamıyoruz. Sadece iş fantezilere kalıyor. Şimdilik kafaya takma, devam et.

Nişanlım cinsellikten zevk almıyormuş

24 yaşındayım ve 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla ilk ilişkiyi 1 yıl önce yaşadık. Kendini kastı, 1-2 damla kan geldi. Son birkaç aydır nişanlım kaçıyor. Zevk almıyormuş, canı yanıyormuş. Sebebi ilk ilişki mi?

CEVAP

Değerli okurum, nişanlın kendini kasıyor. Çünkü korkuyor. İlk ilişkide de bu böyle olduğundan acı duydu. Acı da beynine bir hançer gibi saplandı. Kısır döngü böylece başladı. Acıdan da zevk almadığına göre cinsel isteği de canlanamıyor. Nişanlının vajinismus olduğunu sanıyorum. Evlendiğinizde bir süre geçtikten sonra hâlâ birleşme olmamışsa bunun da tedavisi var. Kızın üzerine gitme.

Penisim niye böyle?

17 yaşındayım. 70 kiloyum, penisim 5 santim. Acaba bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, biraz büyümen gerekiyor. Kasık yağların da varsa onları eritmelisin. Tedirginsen bir üroloji uzmanının önüne gitmelisin. Mübarek televizyon kumandası gibi uzaktan idare edilmiyor.

Esnek mi?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Kadınların elastik zara sahip olabileceğini okudum. Acaba kızlık zarım bozuldu da kan mı gelmedi?

CEVAP

Sevgili okurum, zaten zar sana net yanıtını vermiş. Kanamadığına göre esnekmiş. Bir ihtimal ileride kanayabilir de. Kanamayabilir, doğuma bırakabilir de. Bunlar yapısı ile ilgili.

Nasıl kurtulurum?

17 yaşındayım. Her gün 1-2 kere boşalıyorum. Gece boşalmadan da uyuyamıyorum. Çünkü bu alışkanlık haline geldi. Ben bu alışkanlığı nasıl bırakabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, zor iş tabii. Hele de okuyorsan. Gece boşalmayı önleyecek ilaçlarımız var. Sen onu kullan. Gece boşalmalarına razı ol. Ama çok rahatsızsan bir uzmandan bu konuda bir reçete al.

Sevişirken çok geç boşalıyorum

23 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır birlikteyim. Penisimde aşırı sertlik var ve sevişirken geç boşalıyorum. Bu sorunları nasıl atlatırım?

CEVAP

Alkışla yavrum, alkışla. Doğanın sana verdiği bir nimet. Yeme, içme, şükret. Alkış üstüne alkış bas, biraz da dizginini kas.

Kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel olarak seviştik, o sırada kan geldi. Adet dönemime 2-3 gün vardı. Kanama 2-3 gün sürdü sonra da kahverengi bir sıvı geldi. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, galiba yırtıldı. Kesin emin olman için bir kadın doğum uzmanına gitmende yarar var. Bakalım ne diyecek? Biz de ona göre tekrar yazarsın. Sana doğru yolu gösteririz.

GÜNÜN SÖZÜ
Nankör de ölür ama nankörlüğü asla ölmez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder