Türkiye (Son Dakika) Fare zehri içip adliyede pencereden atlamak istedi

Fare zehri içip adliyede pencereden atlamak istedi

Paylaş
Fare zehri içip adliyede pencereden atlamak istedi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde adli kontrol cezası nedeniyle adliyeye imza atmaya giden ve hakkında hırsızlık iddiasıyla arama kararı çıktığını öğrenince intihara kalkışan 26 yaşındaki Serdar U., tutuklandı

Geçen yıl karıştığı hırsızlık suçundan dolayı bir süre cezaevinde yatan ve daha sonra ’Denetimli Serbestlik Yasası’ndan yararlanarak adli kontrol cezasıyla serbest kalan Serdar U., dün imza atmak için Alanya Adliyesi’ne gitti. Burada hakkında bir başka hırsızlık suçundan arama kararı çıktığını öğrenen Serdar U., yanında getirdiği fare zehri olduğu belirtilen maddeyi içti. Daha sonra 5’inci kattaki koridorun penceresini açan Serdar U., aşağı atlamak istedi.

Polis ve adliye çalışanları tarafından ikna edilerek gözaltına alınan Serdar U.’nun, 10 Şubat’ta Tosmur Mahallesi’nde bulunan bir mobilya mağazasında yapılan hırsızlık olayına karıştığı ve hakkında arama kararı çıktığı belirtildi.

Televizyon, bilgisayar ve 250 liranın çalındığı işyeri soygunuyla ilgili 21 yaşındaki Çağrı A’nın 12 Şubat’ta tutuklandığı, 17 yaşındaki F.G.’nin adli kontrol cezası alarak serbest kaldığı, Serdar U. hakkında ise arama kararı çıkarıldığı kaydedildi.
Serdar U. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece hırsızlık suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), (DHA)

Haberin Devamı