Kültür - Sanat Fark yaratan sanat buluşması: Soul'n Art Galeri
Paylaş
Fark yaratan sanat buluşması: Soul'n Art Galeri

Soul'n Art Galeri, 'Sanatın İyi'leştiren Ruhu'nu, fayda ve fark yaratan sanat buluşmaları ile sergilemeye devam ediyor

Bir gün herkes 5 dakikalığına fotoğrafçı olacak, üstelik sahipsiz hayvanların da karnı doyacak!

Aramızdaki profesyonel fotoğraf sanatçılarının yanı sıra cep telefonu teknolojisinin hızla ilerleyişi ve sosyal medyanın da yükselişi ile işte o gün çoktan geldi çattı.

Biz, yani davetiyede adı bulunanlar, kimimizin amatör fotoğrafçıya dönüşmesinden ama aynı zamanda da hepimizin bir hayvansever olmasından yola çıktık.

SATIŞ GELİRİNİN BİR KISMI HAYVANLARA BAĞIŞLANACAK


Bu durumdan kolektif bir değer yaratmalıyız diyerek Soul'n Art çatısı altında geçen sene düzenlediğimiz “Alphabetic I” sergisinin ikincisini düzenliyoruz.. Bir fark yaratmak için gerçekleştirmek istediğimiz “Alphabetic II” ile hepimizin ortak aklını ve kalbini sizlerle paylaşırken, fotoğraflarımızın satış gelirinin bir kısmını Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği (SHKD) aracılığı ile hayvan arkadaşlarımıza aktarmak hayalimizi de hayata geçiriyor olacağız.

'KALBİNDE YA DA KAFANDA BİR ŞEY YOKSA..'


Ünlü fotoğrafçı Arnold Newman'ın dediği gibi; "Bir çok fotoğrafçı daha iyi kamera aldıklarında daha iyi fotoğraflar çekeceklerini düşünürler. Daha iyi bir kamera, kalbinde ya da kafanda birşey yoksa, senin için bir şey yapamaz" sözüne inanan biz fotoğrafseverler, siz 'kalbinde ve kafasında aynı şeylerin bulunduğuna inandığımız' medya üyesi arkadaşlarımızı 15 Aralık’ta Soul'n Art Galeri'de gerçekleşecek "Alphabetic II" karma fotoğraf sergimize bekliyoruz.

Haberin Devamı