Gündem Fasulye serasında hint keneviri

Fasulye serasında hint keneviri

Paylaş
Fasulye serasında hint keneviri

Antalya Polisi bu sabah saatlerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve yetiştiren çeteye yönelik operasyon düzenledi

Güneydoğu illerinden getirilen toplam 65.5 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, çeteye ait Hacisekiler köyünde bulunan ve fasulye sırıkları arasına gizlenmiş 10 bin kök kenevir imha edildi. Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan bir çeteyi 5 ay önce takibe aldı.

Haberin Devamı

Polis geçtiğimiz günlerde de Hacısekiler köyünde bir sera kurarak burada kenevir yetiştiren ayrıca Güneydoğu illerinden de esrar getirerek satan zehir tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 23 kilogram esrar yakaladı. Ancak polis asıl operasyon için bu sabah düğmeye bastı. 3 ayrı araçla yola çıkan zehir tacirlerinin yol boyunca araçları ve içerisindeki esrar maddesini değiştirerek kontrol noktalarını geçtikleri belirlendi.

Kent girişinde gözaltına alınan 3 ayrı otomobilde 25 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirilirken çete lideri Mehmet A. yardımcıları Gülki K. ve Veli O. gözaltına alındı. Çete liderinin Hacısekiler köyünde bulunan ve seraya açılan küçük bir delikten 5 ay boyunca izlenen kenevirler içinde ayrı bir operasyon düzenlendi. Seraya yapılan baskında 10 bin kök hint keneviri ele geçirilirken seranın yanında ki evde ise kurutulmuş 40 kilogram esrar maddesi bulundu.

Haberin Devamı

Polis zanlılarla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve 3 kişinin daha gözaltına alınacağını açıkladı. Polisler tarafından toplanan kenevirler bir kamyonetin kasasına yüklendikten sonra boş bir arazide imha edildi. Olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı sürdüğü bildirildi.