Siyaset Fatih Erbakan'dan Erdoğan'a şok sözler
Paylaş
Fatih Erbakan'dan Erdoğan'a şok sözler

Merhum Başbakan Necmettin Erbakın'ın oğlu Fatih Erbakan, Başbakan Erdoğan'ı sert bir dille eleştirerek, "işbirlikçiler liginin oyuncusu olmuşsun" dedi

Merhum Başbakan Necmettin Erbakın'ın oğlu ve Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi M Fatih Erbakan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı sert bir dille eleştirerek, "Sen bu halinle olsan olsan süper işbirlikçiler liginde oynayabilirsin. Takım arkadaşları da kim biliyor musunuz? Takım arkadaşları da en iyi dostları Sarkozy, Berlusconi, Yemen Devlet Başkanı, Angelina Merkel, Putin, Obama. Milli Görüş gömleğini çıkarırsan başına işbirlikçiler liginin formasını geçirirler. Zaten işbirlikçiler liginin oyuncusu olmuşsun"dedi.

Haberin Devamı

GÖMLEĞİNİ ÇIKARANLARIN HALİNE BAKIN

Elazığ'a gelen Fatih Erbakan ve kardeşi Elif Erbakan'ı havaalanında 800 araçlık bir konvoy karşıladı.Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonu'nda SP'nin düzenlediği etkinliğe katılan Fatih Erbakan, buradaki konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Erbakan, şöyle dedi:"Şunların haline bakın, bu oyuna alet olduklarından haberleri yok. Büyük İsrail Projesi'nin adı değiştirilmiş olabilir fakat, Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanı oldular. Milli görüşün 1974'te şehit kanıyla aldığı Kıbrıs'ta taviz üstüne taviz verdiler. Kıbrıs ise elimizden çıkma noktasına geldi. Bütün bunları bu büyük İsrail projesi yürütülürken Türkiye bugün felakete doğru sürüklenirken bu Müslüman milletin oylarıyla iktidara gelen bizim iktidardakilerse bir yandan bu projeye alet oluyorlar, bu felaketleri yerine getiriyorlar maalesef. Dünya siyonizmine alet olduklarından habersiz Türkiye'yi çok ilerlettik, bölgesel güç haline getirdik diyorlar. Sizden bölgesel güç falan olmaz ey şaşkınlar. Sizden olsa olsa çok iyi bir bölgesel taşeron olur, taşeron. Siz bu sistemin ve politikanın taşeronusunuz. Şu halinize bir bakın. Ne yaptığınızın farkında değilsiniz. Zaten bunlardan iyi bir şey beklemek abesle iştigal olur. Önce kendisini değiştirenler, zorluğu ve sıkıntıyı görünce U dönüşüyle yollarından dönenler, biz bedel ödemeye hazır değiliz diyenler bu problem ve bu sorunları çözemezler"

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın seçim konuşmalarına da değinen Erbakan, şöyle konuştu:

"Şimdi bir de sayın Başbakan seçim konuşmalarında Kılıçdaroğlu'nun talebine cevap veriyor ve diyor ki, 'Yav ben seninle canlı yayında açık oturuma çıkar mıyım sayın Kılıçdaoğlu' diyor. Bütün bu yaptıkları talimatlar ve işbirliklerinden sonra. Sen diyor amatör küme oyuncususun. Ben süper ligde oynuyorum. Hiç amatör küme oyuncusuyla süper lig takımının oyuncusu karşılıklı müsabaka yapar mı diyor. Çok doğru sayın Başbakan. Sayın Kılıçdaroğlu gerçekten sizin karşınızda amatör küme oyuncusu gibi birşeyler yapmaya çalışıyor. Niyet söylediniz de ne oldu? Sizler Süper lig oyuncususunuz doğru. Ama bir farkla. Süper işbilikçiler liginde oynuyorsunuz. Süper işbilikçiler liginde. Şu halimize bakın. Güneydoğu'da milletin tarlası satılıyor, Kuzey Irak'taki kukla devleti tanıyorsun, Sudan bölünüyor, Libya bölündü sesini çıkartmıyorsun, ne emir verseler yerine geitiryorsun. Irak'ın yerle bir edilmesine alet oluyorsun. Libya'daki operasyona katkı veriyorsun. Sen bu halinle olsan olsan süper işbirlikçiler liginde oynayabilirsin. Takım arkadaşları da kim biliyor musunuz? Takım arkadaşları da en iyi dostları Sarkozy, Berlusconi, Yemen Devlet Başkanı, Angelina Merkel, Putin, Obama. Milli görüş gömleğini çıkarırsan başına işbirlikçiler liginin formasını geçirirler. Zaten işbirlikçiler liginin oyuncusu olmuşsun"

Haberin Devamı

Fatih Erbakan, bütün bu gerçeleri kendileri de bildiği için çok profesyonelce ve taraflı olarak hazırlanmış çeşitli reklam kampanyalarıyla, bilboard ve afişlerle milletin gözünü boyamaya çalıştıklarını ifade ederek şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Gittiğim hemen her ilde görüyorum, bilboardlar hazırlamışlar. AKP hükümeti döneminde kendi milli helikopterimizi, kendi yerli tankımızı üretiyormuşuz. Bunu gördüğümüz zaman gülsek mi ağlasak mı ne yapacağımızı bilemedik. Yahu siz çocuk mu kandırıyorsunuz be mübarek adamlar. O ürettiğinizi sandığınız helikopterlerin, tankların yüzde 70'i, 80'i yabancı imalat. Bunların radarları, zırhları, silahları, motorları, navigasyon sistemleri, bütün elektronik sistemleri hepsini yabancılar üretiyor. Siz burada müstemleke bir sanayiyle, montajcı sanayiyle birkaç tane vida sıkıyorsunuz, bir gövde yapıyorsunuz. Ondan sonra biz yaptık biz ürettik diye millete ahkamlar satıyorsunuz. Siz AKP hükümeti, siz AKP olarak ne kadar yerli ve milliyseniz, bu ürettiğiniz tanklar ve helikopterler de ancak o kadar millidir. Ancak, o kadar yerlidir. Siz yerli milli tankı helikopteri üretmeyi bırakın da, önce kendinizi milli yapın. Önce kendinizi milli görüşçü yapın. Önce kendinize gereğini yapın. Sanki kendileri milli de, ürettikleri tankı soruyorlar milli mi değil mi diye? İşte bunların hali bu. Gömleksizler, işbirlikçiler, Tayyip gibiler, reel politikçiler, koltuk meraklıları, gömleğini çıkaranlar, bedel ödemekten korkanlar siz tank yapamazsınız siz helikopter yapamazsınız"

Haberin Devamı