Magazin Fatih Erkoç ve Birce Akalay'lı Beyaz Show kahkahlara boğdu

Fatih Erkoç ve Birce Akalay'lı Beyaz Show kahkahlara boğdu

Paylaş
Fatih Erkoç ve Birce Akalay'lı Beyaz Show kahkahlara boğdu

Beyaz Show her cuma olduğu gibi bu hafta da birbirinden renkli konukları ağırladı. Beyaz Show’a dün gece Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oldu

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Türk popunun efsane ismi Fatih Erkoç, Siyah Beyaz Aşk dizisinin başrolü Birce Akalay, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, sosyal medyada büyük hayran kitlesi olan şarkıcı Oğuzhan Uğur ve ünlü oyuncu Deniz Cengiz'di.

İzleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatan Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk ve ekibinin hazırladığı İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay video derlemesi büyük ilgi gördü.

Beyaz Show her cuma Kanal D ekranlarında.


BEYAZ SHOW SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Gülse Birsel’in yazdığı “Jet Sosyete” dizisinin mimikleriyle ünlü olan oyuncusu Deniz Cengiz sempatikliğiyle herkesin takdirini kazandı.

Türk Pop Müziği’nin efsanesi Fatih Erkoç, giriş bölümünde söylediği eski şarkılarından oluşan bir potpuri ile herkesin adeta kulaklarının pasını sildi.

Gecenin ilk sürprizi aynı zamanda Beyaz Show ekibinde görev yapan Deniz Cengiz’e yapıldı. Henüz yeni bir dizi oyuncusu olan Deniz Cengiz’in bir ünlüden çok çalışanmış gibi kanala girmesi ve bu anların gizli kamerayla çekilen görüntüleri herkesi güldürdü.


SİYAH BEYAZ AŞK BU KEZ GÜLDÜRDÜ


“Siyah Beyaz Aşk” dizisinde Ferhat’ın Aslı’ya verdiği direktiflerden ve emirlerden VTR hazırlayan Beyaz, başta Birce Akalay olmak üzere izleyen herkesi kahkaha krizine soktu.

Programın ikinci bölümüne konuk olan Oğuzhan Uğur, müthiş enerjisi ve dinamikliğiyle programa renk kattı. Sosyal medya hakkında söylediklerini ise herkes pür dikkat dinledi.


YILMAZ VURAL VE UNUTULMAZ SEVİNÇLERİ


Yılmaz Vural’ın geçtiğimiz sezon Göztepe’yi Süper Lig’e çıkardığı maçtan sonra yaşadığı sevinç görüntüleri herkesi kahkahalarla güldürdü.

Artık bir Beyaz Show klasiği haline gelen seyircilerden gelen kağıt sorularıyla konuklar hakkında merak edilenler cevaplandı. Özellikle Oğuzhan Uğur ve Yılmaz Vural’a gelen soruların cevapları ise oldukça ilginçti.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...


Beyaz Show'da Onur Büyüktopçu'ya büyük şok!

Haberin Devamı