Türkiye (Son Dakika) Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde zincirleme kaza

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde zincirleme kaza

Paylaş
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde zincirleme kaza

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Avrupa’dan Anadolu’ya geçiş istikametinde (FSM) saat 16.00 sıralarında zincirleme kaza meydana geldi.

ANİDEN DURDU


Köprüde trafik aktığı sırada bir araç aniden durdu. Bunun üzerine arkadan gelen 7 araç birbirine çarparak durabildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk incelmesinde 8 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişinin hafif yaralandığı belirlendi. Yaralı şahıs olay yerinde bekleyen ambulansa alınarak çevrede bulunan hastaneye kaldırıldı.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ


Öte yandan, zincirleme kaza nedeniyle köprünün Avrupa’dan Anadolu’ya geçiş istikametinde trafik durma noktasında geldi. Polis ve itfaiye ekiplerinin enkaz kaldırma çalışmalarının ardından trafik normale döndü.


"BİR ARAÇ DURDU, BENDE ONA ARKADAN ÇARPARAK DURDUM"


Kazaya karışan vatandaşlardan Yavuz Bakan, "Şuan bir tane yaralı var. Onu da ambulansla götürdüler. Benim durumum iyi. 8 araç kaza yaptık. Ben ikinci aracım. Muhtemelen bir araç durdu. Bende ona arkadan çarparak durdum. Diğer arkadan gelen 5- 6 araçta birbirine girdi" dedi.




ŞİRİNEVLERDE DE KAZA OLDU


D-100 İncirli-Şirinevler yönünde de kaza meydana geldi. 1 şerit trafiğe kapatıldı. Trafikteki yoğunluktan kaçmak için Avrasya Tüneli'ne gidenler için de kötü bir haber geldi. Avrasya Tüneli'nde büyük yoğunluk yaşanıyor.

FENERBAHÇE MAÇI NEDENİYLE BU YOLLAR KAPALI


Ülker Arena Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe-Konyaspor kulüpleri arasında oynanacak olan maç nedeniyle Kadıköy'de bazı yollar da kapalı durumda.

İBB YOL HARİTASI




Zeki GÜNAL/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı