Spor Fatih Tekke yönetimi suçladı

Fatih Tekke yönetimi suçladı

Paylaş
Fatih Tekke yönetimi suçladı

Fatih Tekke, Trabzonspor'a transferiyle ilgili, "Birileri Trabzonspor'a gelmemi engelleyebilir ama hiç kimse Trabzonsporluluğumu değiştiremez" dedi

Bordo-mavili takımın eski takım kaptanı Fatih Tekke, Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’nde basın toplantısı düzenledi.

Fatih Tekke, öncelikle yaklaşık 1 yıldır yoğun bir şekilde gündemi meşgul eden transferiyle ilgili herhangi bir demeç vermediğini ve kendisinin ağzından yazılan haberlerin gerçeğini yansıtmadığını belirtti.

Zenit takımının sözleşmeli bir oyuncusu olduğunu ve sözleşmesinin Ağustos ayında sona ereceğini ifade eden Fatih Tekke, "Takımımla beraber bir Rusya şampiyonluğu, UEFA Kupası, Süper Kupa gibi başarılar göstermiş bir takımın oyuncusuyum.

Bununla birlikte son dönemde özellikle 1 senedir formasını giydiğim, kaptanlığını yaptığım, iyi ve kötü günler geçirdiğim Trabzonspor ile ismim çok fazla anıldı. Son 1 haftadır da bence çok talihsiz şeyler yaşadık" dedi.

"KULÜBÜMLE RESTLEŞME YAŞADIM"

6 ay öncesinde de Trabzonspor ile görüşmesi olduğunu anımsatan Fatih Tekke, şöyle devam etti: "O görüşme transfere son 2 gün kala olan bir görüşmeydi. Bu görüşmede Trabzonspor Kulübü ile anlaşma gerçekleşmişti ancak Zenit Kulübü transferin olmasını engelledi.

Bu ay da tekrar transferim gündeme geldi. Fatih Tekke’nin yaptığı şu oldu bu dönemde, Zenit Kulübü ile bonservis pazarlığı yapılırken 2-3 kez kulübümle restleşme yaşadım.

1 ay içinde 23 transfer yapan yönetim bunu biliyor. 19 saat, 50 saat seyahat yapıp Kolombiya’dan oyuncu alacak güçte yönetim kurulu bunu bilir."

"DÜŞÜNCEM TRABZONSPOR'A DÖNMEK"

Trabzonspor’un sahiplerinin ne futbolcular ne yönetimler olduğunu, Trabzonspor’un gerçek sahibinin Trabzonspor taraftarı olduğunu kaydeden Fatih Tekke, "Transferin bitmesine 10 gün süre var. 10 gün içinde birçok şey gerçekleşebilir.

Benim bundan 3 yıl önceki düşüncem Trabzonspor’a dönmek istememdeki durum nasılsa şimdi de aynı. Bu süreçte hiç hak etmediğim çok olumsuz şeyler söylendi ama buna rağmen ben yine gelmek istiyorum. Her zaman söyleyeceğim. Çünkü Trabzonspor beni ben yapan şey" ifadelerini kullandı.

"1 MİLYON 500 BİN EURO'YU OLSUN DEDİM"

Fatih Tekke, yönetimin Zenit Kulübü ile anlaşıldığını söylediğini kaydederek, şöyle konuştu: "Ancak Zenit Kulübü dün itibariyle, ’Oyuncumuz Fatih Tekke’yi Rubin Kazan ve Trabzonspor istiyor. Görüşmeler devam ediyor. Herhangi bir şekilde bir takımla anlaşmadı’ açıklaması yaptı.

Siz duydunuz mu ’Fatih Tekke bu kadar para istiyor’ diye benim ağzımdan. 6 ay önceki mukavelemi takım arkadaşım, oda arkadaşlığı yaptığım Ünal hocam önüme getirdi. 1 milyon 600 bin avro teklif edildi ancak ben ’1 milyon 500 bin avro olsun’ dedim.

O günkü şartları da kabul ediyorum. Dün de telefonda aynı şeyleri söyledim. O şartları kabul etsem Zenit’e gidip beni alacak mısınız?"

"ZENİT KAMPINA GİDİYORUM"

Fatih Tekke, bu gece Zenit Kulübü’nün kampına katılmak için Rusya’ya gideceğini belirterek, "Zenit hocası son açıklamasında beni kadrosunda görmek istediğini söyledi.

Kulübüm de transferde istediği transferleri yapamamış. Hoca ile görüşeceğim. Orada da rahatsızlıklarım var. 3 ay önceki performansım en üst düzeyde, yaklaşımları ile şu andaki yaklaşımları arasında fark var. Onları hoca ile konuşacağım. Eğer benimle devam etmek istiyorlarsa oturup konuşacağım" dedi.

3

Haberin Devamı