Spor Fatih Tekke'de geri sayım

Fatih Tekke'de geri sayım

Paylaş
Fatih Tekke'de geri sayım

Trabzonspor yönetimi maddi konularda anlaşmaya vardığı Fatih Tekke konusunda Zenit'le bonservis pazarlığına girecek

Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş ve taraftarların takımda görmek istediği Fatih Tekke’yi kadrosuna katmak için Zenit Kulübü'yle önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacak.

Golcü oyuncuyu almak için tüm imkanlarını seferber etmeyi planlayan yönetimin mart ayının sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fatih Tekke'nin bonservisi için önemli miktarda bedel ödemeyi gözden çıkardığı belirtildi.

Bazı yöneticiler ise Fatih Tekke’nin devre arasındaki Antalya kampına katılacağını iddia ederken Kulüp Başkanı Sadri Şener, transferin 2 hafta içinde netleşebileceğini söyledi.

3 GENÇ GOLCÜ GÜNDEMDE

Bu arada Fatih Tekke’nin dışında genç bir futbolcuyu daha kadrosuna katmayı düşünen yönetimin gündemindeki isimlerin Gençlerbirliği’nden Mustafa Pektemek, Bucaspor’dan Mehmet Batdal ve Bayern Münih’in ikinci takımında forma giyen Deniz Yılmaz olduğu öğrenildi.

Üç futbolcudan en az birini takıma kazandırılmasına çalışacağı bildirildi. Sportif direktör Ünal Karaman’ın da ümit milli takımda forma giyen bazı genç futbolcuların üzerinde durduğu öğrenildi.

Öte yandan yönetimin sözleşmelerini uzatmak için teklif yaptığı Umut Bulut, Tayfun ve Tolga Zengin’le de büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı açıklandı. T

Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı