Spor Fatih Terim, Florya'ya Levent Şahin ile giriş yaptı! Levent Şahin kimdir?

Fatih Terim, Florya'ya Levent Şahin ile giriş yaptı! Levent Şahin kimdir?

Paylaş
Fatih Terim, Florya'ya Levent Şahin ile giriş yaptı! Levent Şahin kimdir?

Galatasaray ile yeniden anlaşma sağlayan Fatih Terim saat 15.00'te düzenlenecek basın toplantısı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Deneyimli teknik adamın Milli Takım'da yardımcılığını yapan Levent Şahin de Florya'da görüntülendi.

Galatasaray’ın efsane ismi Fatih Terim 4. kez Sarı-Kırmızılı takımın başına geçti… Resmi imzanın ise bugün 15:00’te atılması bekleniyor.

İlk antrenmanına bugün çıkması beklenen Fatih Terim Florya’ya geldi. Tecrübeli teknik adamı tesislerde Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek karşıladı.

Terim’in Pazar günü oynanacak Göztepe maçında da sahada olması bekleniyor. KAP’a ‘anlaşmaya varıldı’ bildirisi yapılmadan önce antrenmana çıkamayacak olan Terim’in bu sabah 11.00’deki çalışmada yer almayacağı belirtildi. Öte yandan deneyimli teknik adamın Milli Takım’da yardımcılığını yapan Levent Şahin de Florya’da görüntülendi.

LEVENT ŞAHİN KİMDİR?


Aslen Adanalı olan genç teknik direktör, futbolculuk kariyerine amatör takımlarda başladıktan sonra,dönemin ikinci lig ekibi İskenderunspor’da profesyonelliğe adım attı.Yaşadığı ağır sakatlıklardan sonra futbolculuk kariyeri son bulan Levent Şahin,daha sonra antrenörlük alanına yöneldi. Gazi Üniversitesi’nde futbol antrenörlüğü alanından mezun olan Şahin,yine aynı üniversitede Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamladı ve İngilizce biliyor.

TFF tarafından 2012 yılında ilk defa UEFA standartlarında düzenlenen eğitimle PRO Lisans sahibi oldu. Aynı zamanda TUDOR ünvanına da sahip.

Haberin Devamı