Spor Fatih Terim hemşehrilerine teşekkür etti

Fatih Terim hemşehrilerine teşekkür etti

Paylaş
Fatih Terim hemşehrilerine teşekkür etti

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim, Adana'da kaldıkları 3 gün boyunca Türk halkının futbolu ve milli takımı ne kadar çok sevdiğini, bir kez daha fazlasıyla yaşadıklarını söyledi

Terim, Türkiye Futbol Federasyonu resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Adana’ya ayak bastığımız andan itibaren tüm sokaklarda, otelimizin önünde, antrenmanlarımızda bizi yalnız bırakmayan hemşerilerime ve 5 Ocak Stadı’nın tarihi günlerden birini yaşamasına vesile olan tüm futbolseverlere yürekten teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

Doğduğum şehir olan Adana’da Milli Takım teknik direktörü olarak ilk defa bu kulübede yer alarak; tarifi zor, çok güzel duygular yaşadım. Reformsal yeniliklerin olacağı bir döneme başlayan Milli Takımımız ile birlikte ben ve tüm ekibim bu sevgiye, ilgiye layık olmak için tüm mesaimizi harcamaya devam edeceğiz.

Asıl hedefimiz olan, 2016 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmaları öncesinde, hazırlık ve planlama dönemini verimli geçirmeyi ve amaçlarımıza ulaşmayı planlıyoruz. Ülkemizin her yerindeki insanların, Milli Takıma eski bağlılıklarını ve desteklerini yeniden kazandırmaya başladığımız görmek, bizleri çok mutlu ediyor. Daha önce de bahsettiğimiz gibi; "Stadyumdaki ve ekran başındaki halkımızla bütünleşmek en büyük dileğimiz. 75 milyon tek yürek, yeni zaferlere..."

Haberin Devamı

AA