Spor Fatih Terim'in karıştığı kavgada şoke eden detaylar

Fatih Terim'in karıştığı kavgada şoke eden detaylar

Paylaş
Fatih Terim'in karıştığı kavgada şoke eden detaylar

İzmir'in turistik beldesi Alaçatı'da Adana Yüzevler Kebap adlı işletmenin sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve damatları arasında tartışma yaşandığı, bu tartışmanın ardından ise bizzat Terim'in yanındakilerle birlikte mekana baskın yaptığı ortaya çıkmıştı.

Gündeme bomba gibi düşen Fatih Terim'in mekan basma haberinde yeni detaylar ortaya çıktı.

Önce telefonla başlayan tartışmada Terim'in, Selahaddin Aydoğdu'ya, "Oraya gelirsem seni ocağa sokarım" dediği, Aydoğdu'nun da Terim'e, "G.tun yiyorsa gel" cevabını verdiği öğrenildi.

TERİM KANLAR İÇİNDE KALIYOR


Bunun üzerine Terim, iki damadı ve iki korumasıyla mekana geliyor. Terim'in damatlarından biri, mekan sahibi Aydoğdu'ya 3-4 yumruk atıp arka kapıdan kaçıyor. Kavga esnasında Terim de yumruklardan nasibini alıyor.

Önce Terim, Aydoğdu'ya yumruk sallıyor ancak Aydoğdu'nun eğilmesiyle yumruğu boşa gidiyor. Ardından Aydoğdu, Terim'in burnuna yumruk atıyor. Deneyimli hocanın burnundan kan boşalıyor.

TARTIŞMA NEDEN ÇIKTI?


Alaçatı'da bulunan Selahaddin Aydoğdu'nun sahibi olduğu Adana Yüzevler Kebap adlı restoranla Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'e ait olan Beeves adlı restoran birbirine komşu.

Terim'in damadı komşu işyeriyle arayı paravanla kapatıyor ve Yüzevler Kebap'ın fırını az ileriye yapmasını istiyor. Yüzevler Kebap'ın saibi Selahattin Aydoğdu da fırını 60 santimetre ileriye alıyor ancak Çetin bunu yeterli bulmuyor. Bu talep yerine getirilmeyince anlaşmazlık büyüyor.

Sonra çekilen paravanı kim olduğu bilinmeyen bir şahıs şikayet ediyor. Çetin, bu şikayetçinin Aydoğdu olduğunu iddia ediyor ve durumu kayınpederi Fatih Terim'e anlatıyor. Terim, olaya dahil olunca gerginlik artıyor.

"GÖRÜDÜĞÜM YERDE DÖVECEĞİM"


İzmir'in Çeşme İlçesi'nin turistik Alaçatı Mahallesi'nde Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumalarının karıştığı kavganın ardından konuşan Selahaddin Aydoğdu, Fatih Terim'in telefonda kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.. Aydoğdu DHA'ya yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Olayın bizimle alakası yok. Sadece komşuyuz. Aramızdaki duvarı tahta çitle bölmeye kalktılar. Ahşaptan 7 metre uzunluğunda böldüler. Çarşı yönetimi uyardı zaten onları. Ben şikayet etmişim yönetimi ben doldurmuşum gibi davrandılar. Fatih Hoca beni aradı, 'Sen mi şikayet ettin?' dedi. Dedim ki 'Ben etmedim benimle alakası yok.' Sonra 'Damatlarımın yanında niye dükkan açtın?' dedi. Ben de 'Herkes nasibini yer, burası çarşı. Senin damatların benim yanımda mekan açtı' dedim. Sonra beni tehdit etmeye başladı. 'Hocam beni tehdit etme' dedim. Sonra 'Benim oraya gelmem lazım' dedi. 'Buyur gel hocam' dedim. Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı ama iki dakikada kaçtı. Delikanlı adam kaçar mı? Yıllarca kimsenin yapamadığını ben yaptım. Şimdi de araya adam sokuyor şikayetimi geri alayım diye. Madem mekan basıyor. Arkasında dursun. Bana haber göndermesin. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim. O geldi mekanımı bastı. O ve damatları ve birkaç tanımadığım adamlar vardı. Geldi ve kayboldu. Maç yeni başlıyor sonuca bakacağız."

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI


Bu arada olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Fatih Terim'e ait olduğu ileri sürülen araç, damadının işyerinin önüne park ediyor. Daha sonra bahçeden içeriye giren Terim ve damatları olduğu ileri sürülen kişiler Yüzevler Kebapçısı'ndan koşarak ayrılıyor.

Haberin Devamı