Spor Fatih Terim kavga sonrası ilk kez konuştu

Fatih Terim kavga sonrası ilk kez konuştu

Paylaş
Fatih Terim kavga sonrası ilk kez konuştu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eşi Fulya Terim ile birlikte yaşadığı tartışmalı olay sonrasında ilk kez gazeteciler tarafından görüntülendi. Eşiyle birlikte İstanbul'a gelen Terim, Atetürk Havalimanı'nda yaşanan olayla ilgili sorulan soruya, "Yargıya itikal etti. Konuşmamız doğru olmaz" yanıtını verdi

Geçtiğimiz günlerde İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve damatları ile restoran işletmecisi Selahaddin Aydoğdu arasında yaşanan tartışma çok konuşulmuştu.

Fatih Terim, bugün Atatürk Havaalanı’ndan İstanbul’a geldi. Eşi Fulya Terim ile VIP bölümünden çıkan deneyimli çalıştırıcı, yaşanan olayla ilgili olarak; "Yargıya intikal etti. Konuşmamız doğru olmaz" açıklamasında bulundu.

Daha sonra Terim ailesi havaalanından aracıyla ayrıldı.




NE OLMUŞTU?

Fatih Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı diğer damadı Ahmet Baran Çetin'in Bodrum'daki mekanına çit çekmesi sebebiyle çıkan kavgada komşusu Selahattin Aydoğdu'nun mekanını damatları ve de korumaları ile gece yarısı basarak hem iş yerinin sahibini hem de 5 personeli darp etmişti.


Alaçatı'da Fatih Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı mekan bastı!



Fatih Terim'le kavga eden Selahattin Aydoğdu ifadeye çağrıldı

Haberin Devamı