Spor Fatih Terim TFF ile sözleşme imzaladı

Fatih Terim TFF ile sözleşme imzaladı

Paylaş
Fatih Terim TFF ile sözleşme imzaladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Millî Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le resmi sözleşme imzaladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Millî Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le resmi sözleşme imzaladı. Federasyon tecrübeli Hoca ile 5 artı 2 yıl opsiyonlu olmak üzere toplam 7 yıllık sözleşme imzaladı. Törende kısa bir konuşma yapan TFF Başkanı Demirören Terim'i imza için ikna etmenin zor olduğunu söylerken Fatih Terim'de Türk futbolunun yolunu yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Demirören milli maç için Adana'da bulunurken Fatih Terim'le sözleşmeyi burada imzalamanın da ayrıcalık olduğunu söyledi. TFF Başkanı, Terim'in imza atmaya zor ikna olduğunu da belirtti.

Demirören'den sonra söz alan Fatih Terim ise TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelşerine kendisine gösterdikleri ilgi ve saygı için teşekkür ederken Türk futbolunun yolunu inşa edeceklerini söyledi. Terim ekibiyle yoluna devam edeceğini İstanbul'a döndükten sonra ise yeni bazı isimlerin ekibe katılabileceğini belirtti.

YILLIK ÜCRETİ NE OLACAK?
Yıldırım Demirören ve Fatih Terim'in konuşmaları sonrasında ise soru cevap kısmına geçildi. Basın mensuplarının "Terim'in yıllık ücretinin ne kadar olacağı" sorusuna Demirören şu yanıtı verdi; "Yıllık ücret konusunu yönetim kurulumuz bana bıraktı. Bizde kağıda yazdık. Bunu bizim açıklamamız doğru olmaz. Bunu hocamız ayrıntılarını kendisi de öğrendikten sonra açıklamak isterse açıklar."

EKİBİ DEĞİŞECEK Mİ?
Fatih Terim yardımcılarının durumu hakkındaki bir soruya ise şu şekilde yanıtladı; "Sabah akşam çalışıyorduk zaten biz ama resmi imza atılmayınca olmuyordu. Ekibimiz aynı ekip. Milli maçlardan sonra da tüm tasarruflarımızı Yönetim Kurulu'na sunacağız. Zaten planım aklımda, yönetim kurulu onay verirse hayata hemen geçiririz.

"FEVZİ TUNCAY KONUSUNDA ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"
Bir gazetecinin Fevzi Tuncay'ın içine düştüğü durum ve bugünkü gelişimeleri hatırlatması üzerine ise Terim şunları söyledi; "TFF çok kimse için elinden geleni yapıyor. Bugün öğlen saatlerinde zaten Fevzi konusunda elimizden geleni yapacağımızı söylemiştik. Bundan sonra da Fevzi örnek olacak ve bu icraatları yapacağız."

"GERÇEK İMZA ATIYORUZ ONA GÖRE"

Soru cevap kısmından sonra sıra sözleşmeye resmi imzaların atılmasına sıra geldiğinde ise ilginç bir diyalog yaşandı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, geçtiğimiz aylarda Terim'le yaptıkları imza töreni ve sonrasında yaşanan polemiklere göndermede bulunarak gazetecilere, "Dikkatli bakın gerçek imzayı atıyoruz ona göre" dedi.

İmza sırasında Terim, "Eşim burada değil ona da sürpriz olacak" derken Yıldırım Demirören'de, Fulya Terim'e "Kendi saflarında olduğu ve Terim'e imza konusunda baskı yaptığı için" teşekkür etti.

Haberin Devamı