Spor Fatih Terim’in kebapçı ile kavgasında flaş gelişme

Fatih Terim’in kebapçı ile kavgasında flaş gelişme

Paylaş
Fatih Terim’in kebapçı ile kavgasında flaş gelişme

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, geçtiğimiz yıl Çeşme’deki bir kebapçıda yaşanan olaylar öncesinde telefonda hakaret ettiği ileri sürülen işletme sahibi Selahattin Aydoğdu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Aydoğdu hakkında ‘Hakaret’ suçu kapsamında iddianame düzenlendi

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında İzmir Alaçatı'da çıkan kavgaya, Fatih Terim'in damadı Baran Çetin'in, komşusunun restoranı ile kendi restoranını ayırmak için tam ortaya hasırdan paravan çekmesi neden olmuştu. Paravanın kaldırılması için şikayette bulunan diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim önce telefonda tartışmıştı. Daha sonra Terim, 2 damadı ve 2 koruması ile Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'na gelmiş, taraflar arasında kavga çıkmıştı.

Haberin Devamı

Terim, olayın sonrası Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmıştı. Yaklaşık 4 ay sonra da Terim'in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, Alaçatı'daki restoranlarını kapatma kararı almıştı.

Aydoğdu, ayrıca Terim için, "Birkaç kez ben, ona vurdum yere düştü. Dayağı yiyince de kaçtı. Korkağın teki. Kimseye yalandan delikanlılık yaptırmam. Araya kimseyi sokmasın. Boşuna yalvarmasın. Ölürüm, davamdan dönmem" demişti. Terim'in şikayetiyle 'basın yoluyla hakaret ve tehdit' iddiasıyla Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren Aydoğdu, suçlamaları kabul etmemişti.

"KAVGADAN ÖNCE HAKARET ETTİ" DAVASI

Yaşanan kavga öncesinde Fatih Terime yönelik, Çeşme'deki işletme sahibi Selahattin Aydoğdu'nun telefonda hakaret etmesi olayına ilişkin Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Selahattin Aydoğdu hakkında 'hakaret' suçu kapsamında dava açıldı. Dava ilerleyen günlerde Bodrum 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Haberin Devamı

Sabah