Spor Fatih Terim'in Muslera planı

Fatih Terim'in Muslera planı

Paylaş
Fatih Terim'in Muslera planı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile derbisinden iki hafta önce planlarını yapmaya başladı

Galatasaraylı futbolcular Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçına konsantre olurken, Florya'da teknik heyet 2 hafta sonra oynanacak olan Fenerbahçe derbisinin planlarını yapmaya şimdiden başladı.

Fatih Terim ve kurmaylarının, Kadıköy'deki zorlu sınava tam kadro gitmeyi planladıkları ve bu yüzden 3 sarı kartı bulunan Muslera için önlem alınacağı öğrenildi.

KART SINIRINDA

Milli Takımı'nın Bükreş'te Romanya ile 1-1 berabere kaldığı maçta forma giyen Muslera'ya Sivas'ta forma verecek olan Fatih Terim, sarı kart cezası sınırında olan öğrencisinin durumunu bu maçtan sonra değerlendirecek.

Uruguaylı kaleciye oyun kuralları dahilinde kart görürse Gençlerbirliği maçında cezalı olacak. Sivas'tan kartsız dönmesi halinde ise Galatasaray teknik heyeteninin, Muslera'yı Fenerbahçe derbisi öncesinde Gençlerbirliği maçında riske etmeyeceği ve kaleyi ikinci kaleci Ufuk Ceylan'a teslim edeceği öğrenildi.

AYKUT İÇİN OLUMLU RAPOR

Fernando Muslera'nın Galatasaray'a geldiği günden bu yana en yakın arkadaşı olan Ufuk için kaleci antrenörü Taffarel'in de olumlu rapor verdiği ve uzun yıllardır sarı-kırmızılı takımda olan ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Aykut'un önüne geçen genç kalecinin Fenerbahçe derbisi öncesinde TT Arena'da Gençlerbirliği maçında görev yapacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı