Gündem Fatih'te fuhuş operasyonu

Fatih'te fuhuş operasyonu

Paylaş
Fatih'te fuhuş operasyonu

Otel ve eğlence merkezlerine yapılan baskınlarda yabancı uyruklu 25 kadının yanı sıra 7 kişi gözaltına alındı

İstanbul Fatih'te, otel ve eğlence merkezlerine yapılan baskınlarda fuhuş yaptıkları iddiasıyla yabancı uyruklu 25 kadın ile fuhuşa aracılık yapan 4'ü erkek 7 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası ekipleri, fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine dün akşam, Aksaray, Eminönü ve Laleli'deki bazı eğlence merkezlerini takibe aldı. Bu eğlence merkezlerine müşteri gibi giren polis memurları, yabancı uyruklu kadınlarla para karşılığında anlaşarak fuhuş için gidilen otelleri belirledi. Belirlenen yerlere yapılan baskınlarda 25 hayat kadını ile fuhuşa aracılık yapan 7 kişi gözaltına alındı.

AĞLAYIP YARDIM İSTEDİ

Gözaltına alınan Kırgızistan uyruklu bir kadın şüpheli polis merkezine götürüldüğü sırada gözyaşları dökerek, çevredekilerden yardım istedi

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen kadınların, sağlık kontrollerinin ardından sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilecekleri, işletmeci ve fuhuşa aracılık yapan 7 kişinin ise ifadelerinin ardından savcılığa çıkartılacakları belirtildi.

DHA

Haberin Devamı