Magazin Fatih'te korkunç cinayet! Koku sayesinde fark ettiler

Fatih'te korkunç cinayet! Koku sayesinde fark ettiler

Paylaş
Fatih'te korkunç cinayet! Koku sayesinde fark ettiler

İstanbul Fatih’te bir binadan gelen kötü koku, cinayeti ortaya çıkardı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler cesedin bir evin ardiye bölümünde, üzeri betonla kapatılmış bir bulaşık makinesinin içinde erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili 1 kadın ve 2 erkek gözaltına alındı

Olay, 04.00 sıralarında Fatih İskenderpaşa Mahallesi Kızanlık Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre, binanın birinci katından gelen kötü kokudan rahatsız olan bir kişi durumu polis ekiplerine haber verdi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri içeri girmek için kapıyı çaldı. İddiaya göre içeride bulunanlar uzun süre kapıyı açmadı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kapıyı açmasıyla vahşi cinayet ortaya çıktı.

ALÇIPANLA KAPATMIŞLAR

Eve giren polis ekipleri evde yaptıkları incelemelerde ardiye olarak kullanılan bölümde normalin dışında bir durumla karşılaştı. Alçıpanla yeni yapıldığı belirlenen bölümü kıran polisler, buraya gömülü bulaşık makinesinin içinde bir erkek cesedi buldu. Cesedin, hakkında kayıp başvurusu bulunan bir Tunusluya ait olduğu öğrenildi.

EVDE BULUNAN 1 KADIN VE 2 ERKEK GÖZALTINA ALINDI

Polisin tüm çabalarına rağmen evde bulundukları belirlenen ve kapıyı açmayan biri kadın üç kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar emniyete götürülürken, aralarında bulunan kadın şüphelinin fenalık geçirdiği görüldü.

Haberin Devamı

İHBARI GÖZALTINDAKİLERDEN BİRİ YAPMIŞ

Polise ihbarı da gözaltına alınan şüphelilerden birinin yaptığı öğrenildi.

Cesedin, incelemenin ardından bulaşık makinesiyle Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.