Gündem Fatma Şahin, maymunun hışmına uğradı

Fatma Şahin, maymunun hışmına uğradı

Paylaş
Fatma Şahin, maymunun hışmına uğradı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nin maskotu olan ve bayramlık kıyafetleri giydirilen maymun, kıskandığı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e zor anlar yaşattı. Önce Şahin'in kucağında kuzu ve tavşana hamle yapan maymun, konuşmalardan sıkılınca ise Fatma Şahin'e saldırdı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm gün kapılarını ziyaretçilerine ücretsiz olarak açan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde çocuklarla bir araya geldi.


SAKİNLEŞTİRİLDİ


Önce Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın üçüncü büyük hayvanat bahçesinin maskotu olan maymun ile gezintiye çıkan Fatma Şahin, kucağına aldığı kuzu ve tavşanı sevdi. Fatma Şahin'i kıskanan maymun, kuzu ve tavşana doğru hamle yaptı. Bakıcısı tarafından hayvanlara zarar vermesi önlenen maymun, sakinleştirildi.


İKİNCİ KEZ HAMLE YAPTI


Şahin, çocuklara hitaben yaptığı konuşması esnasında ikinci kez maymunun hışmına uğradı. İkinci saldırıya çok şaşıran Şahin, "bebek, bebek" diyerek, hayvanı sakinleştirdi. Maymun, Başkan Şahin'in konuşmasını sürdürmesi üzerine ise uykuya daldı. Gözleri kapanan hayvan çevresindeki ses ve alkışlara aldırış etmeden uyudu.

İşte o anlar:


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise yaptığı konuşmada, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, hayvanat bahçesinde gönüllerince eğlenmeleri telkininde bulundu.

İHA