Magazin Fatoş Seğmen'den boşanma açıklaması

Fatoş Seğmen'den boşanma açıklaması

Paylaş
Fatoş Seğmen'den boşanma açıklaması

'Kimse boşanmamın ardında başka şeyler aramasın. Vatan, aile özlemi yollarımızı ayırmamıza yetti de arttı bile'

Sürpriz bir şekilde Çeşme'de otelci Hasan Keresteci ile evlenen ve podyumlara veda eden Fatoş Seğmen yaklaşık bir ay önce boşandıktan sonra soluğu memleketi İzmir'de aldı.

Haberin Devamı

Anlaşmalı olarak boşanan ünlü manken ilk defilesine de İzmir'de çıkacak. Modacı Ertan Kayıtken'in kostümlerini hazırladığı geliri eğitime harcanacak defilede Ece Sükan, Şenay Akay, Tülin Şahin ve Ahu Yağtu ile birlikte podyuma çıkacak. Uzun bir ara verdikten sonra heyecanlandığını belirten Seğmen, "İki yıldır defileye çıkmıyorum. Evlendikten sonra TV dizileri, sunuculuk ve mankenliği bıraktım.

Çok sevdiğim değerli insan modacı Ertan Kayıtken, İzmir'e geldiğim zaman böyle bir teklif yaptı. Bu defilenin gelirinin eğitime harcanması çok hoşuma gitti.Kendim için defileye çıkmıyorum ama bir çok yardım kuruluşları var bunlar için ne yapabiliriz diye düşündüm.

Böyle bir teklif gelince kendi adıma ve çocukların eğitim için kabul ettim. Ertan Bey'in benim için en iyi kıyafeti hazırlayacağını düşündüm ve beni çok heyecanlandırdı. Podyuma çıkmayı kabul etmemin sebeplerinden bir tanesi de budur. Yıllar önce de podyuma çıkacağım zaman Ertan Kayıtken elbiselerimi hazırlamıştı. Bu kez de hazırlıyor, çok ilginç bir rastlantı." dedi.

Haberin Devamı

"BİR BUÇUK YILDA SADECE ÜÇ HAFTA TÜRKİYE'DE KALDIK"

Bir buçuk yılı aşkın süre Hasan Keresteci ile evli kalan ve ani bir kararla boşanan Fatoş Seğmen evliliğinin iç yüzünü açıkladı.Evliliklerin olduğu gibi ayrılıkların da olabileceğini belirten Seğmen, "Evliliğim 2 yıla yakın sürdü Evlilikler gibi ayrılıklarda olabiliyor. Bunları doğal karşılamak gerek. Ben burada yaşamak istiyordum ancak sürekli yurt dışındaydım.

Türkiye'de olamam da moralimi bozuyordu ve evliliğimizin darbe almasına sebep oldu. Yurt dışında yaşamak isteyen çok insan var ama burada da yaşamak isteyen de çok insan var. Ben burada yaşamayı seçtim. Amerika'da yaşamak istemediğim için buradayım. Bu ayrılmamızdaki ana sebeptir.Hasan beye hala saygım çok.

Yurtdışındaydık hep evliliğimizde. Yunan adaları, Amerika ve bir çok yer derken 1,5 yıl yurt dışında yaşadık. Evlendikten sonra sadece 3 hafta Türkiye'de kaldık. Ama samimiyetle söylüyorum vatanımı çok seviyorum kimse arka planında bir şey aramasın." dedi.

Haberin Devamı

"TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM"

İki yıl aradan sonra ilk kez podyuma çıkacak olmanın heyecanını yaşadığını belirten Seğmen, "Şimdiden televizyonlardan, dizili filmlerden teklifler gelmeye başladı ama şu an bunları düşünmüyorum, bu teklifleri değerlendireceğim. Kendimi hazır hissettiğim zaman cevap vereceğim, çok seçiçi ve özenli olacağım" dedi.

Habertürk