Magazin Fatoş'un 10 bilinmeyeni

Fatoş'un 10 bilinmeyeni

Paylaş
Fatoş'un 10 bilinmeyeni

Sunucu Fatoş Kabasakal, TNT'de dedikodu ve Türkmax'ta 'Fatoş'la Akıllı Alışveriş' programlarıyla her hafta alışveriş ve magazinin nabzını tutuyor. InStyle için kamera karşısına gecen Kabasakal 70'lerden bugüne gelen kıyafetlerle karşınızda...

FATOŞ KABASAKAL HAKKINDA BiLMENiZ GEREKEN 10 ŞEY

Haberin Devamı

1 “Dışarıdan soğuk ve mesafeli görünmeme rağmen, en yakınımdakiler bilir ki bambaşka biriyimdir; çok sıcak, çok sevecen, iyi niyetliyimdir...”
2 “Modellik çok güzel bir şey çünkü her daim iyi fizikli biri oluyorsun. Oyunculukta, her anlamda kendini geliştiriyorsun. Sunuculukta ise güzel konuşmayı öğreniyorsun.”
3 “Ben kendime kısa vadede gerçekleşeceğini düşündüğüm hedefler koyarım. Önümüzdeki beş yılda önemli, çok konuşulacak bir dizide başrol oynayacağım ve herkes bunu konuşacak.”
4 “Giyim tarzımı spor şık olarak tanımlayabilirim. Topuklu ayakkabı benim için vazgeçilmez-dir, kadındır, zerafettir, seksapalitedir.”
5 “Saç rengimi değiştirdim, eskiden yaptığım fazla makyajı unuttum. Şimdiki halimden memnunum, ‘Ne gerek varmış?’ diyorum kendi kendime. Rimel, allık ve parlatıcı yetiyor bana.”
6 “Basit bir alışveriş için, Topshop kaçış noktamdır. Para harcayıp keyifli alışveriş yapma niyetindeysem de Beymen’e giderim. İndirimleri takip ederim.”
7 “Artık sarışın değilim, özüme döndüm. ‘Bez Bebek’ adlı dizide 35 yaşında birini oynuyordum, yaşımı büyütmek adına böyle bir karar vermiştim. Her kadın sarışınlığı denemek ister, ben de denedim ve hevesimi aldım. Sarışınlıktan kurtulunca, maddi manevi rahatladım.”
8“Formum tabii ki Allah vergisi değil. Yediklerimin düzenli olmasına özen gösteriyorum ve spor yapıyorum. Bence bir şeyin ucundan tadına bakmak, nefsini köreltiyor olmak, formunu korumanın birinci kuralı.”
9 “Ben hayatımı hiçbir zaman göz önünde yaşamadım, yaşamayacağım da. Özelimi neden istemediğim halde paylaşayım ki?”
10 “Aşık olduğumda, kendi kendime gülmeye başlarım. Yemek yemeyi unutur, kilo veririm. Şu an aşık olmak istemiyorum üzüleceğimi, kırılacağımı düşünüyorum. İtiraf ediyorum; bu aralar aşktan korkuyorum.”

Haberin Devamı