Tuncay Hoş Faturayı Volkan ödesin
HABERİ PAYLAŞ

Faturayı Volkan ödesin

İstanbul’un iliklerimize kadar işleyen kuru soğuğunda İnönü’de 90’lı yılların nostaljisini yaşadık. Zihnimizde Gordon Milne yönetiminde Türkiye’de kupalara ambargo koyan Beşiktaş’ın efsane kadrosu canlandı. O zaman da maçlar tıpkı dünkü gibi öğlen oynanıyordu. Dilerim bundan sonra da maç saatleri Premier Lig’de olduğu gibi bu vakitlere çekilir. Neyse gelelim maça; ilk yarı oyunu forse eden taraf Beşiktaş’tı. Volkan Şen’in kırmızı kart gördüğü an, maçın kırılma noktası idi.

[[HAFTAYA]]

Profesyonellikle hiç bağdaşmayan bir sorumsuzluk örneği sergiledi Volkan. Hakem Aydınus’u karar sonrası alkışlamasının karşılığını biliyor olması gerekirdi. Hem takımını 10 kişi bıraktı, oyun alanından çıkarken ağır davranarak hem de tribünleri tahrik etti. Yenilgide de başrolü oynadı (!) Kırmızı kart sonrası ofansif etkinliği biten Timsah’ın stratejisi 1 puan üzerine döndü.

Haberin Devamı

Necip-Tabata değişikliğiyle Beşiktaş Teknik patronu Schuster, galibiyeti ne kadar istediğini gösterdi. Holosko’yu arkaya sarkıtmanın bedelini golle ödeyen Bursaspor’un fileleri, bu sezon ikinci yarıda ilk kez havalandı. Timsah’ın tek gol şansı duran toplardı. Kaleci Cenk’in ikramını Serdar elinin tersiyle itince beraberlik şansını kullanamadı Timsah. Guti futbolu ile fark yarattı. Beşiktaş bu galibiyetle şampiyonluk yarışında varolduğunu gösterdi. Bizi müthiş çekişmeli bir ikinci yarı bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder