Spor Favoriler sahne alıyor

Favoriler sahne alıyor

Paylaş
Favoriler sahne alıyor

2010 Dünya Kupası'nın ikinci gününde turnuvanın favorilerinden Arjantin ve İngiltere sahaya çıkacak

Dünya Kupası heyecanı ikinci gün maçlarıyla devam ediyor. Günün ilk maçı B Grubu'nda saat 14.30'da Yunanistan ile Güney karşı karşıya gelecek. Nelson Mandela Bay şehrindeki Port Elizabeth Stadı'nda oynanacak maçı Michael Hester yönetecek.

GÜNEY KORE-YUNANİSTAN MAÇINA DOĞRU

2004 yılında Avrupa Şampiyonu olan Yunanistan bu kez kendini Dünya Kupası'nda kanıtlamak istiyor. 2006'da ülkesindeki Dünya Kupası'nda 4. olan Güney Kore ise başarısının tesadüf olmadığını göstermek amacında.

MESSİ, TEVEZ, HİGUAİN SAHADA

Günün ikinci maçında Maradona'nın teknik direktörlüğünü yaptığı yıldızlar topluluğu Arjantin, ilk maçında Nijerya ile karşı karşıya geliyor. 17.00'de başlayacak maç Johannesburg'un Ellis Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

NİJERYA-ARJANTİN MAÇINA BAKIŞ

Bu maçta gözler Arjantinler'in yıldızlarında olacak. Messi, Higuain, Tevez gibi yıldızlarıyla Güney Amerika ülkesi bu maçın mutlak favorisi.

Ancak Nijerya'da turnuvanın en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirerek rakibinden puan koparmaya çalışacak.

İNGİLTERE TARİHİ RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR

Günün son maçında turnuvanın bir başka favorisi İngiltere sahne alacak. İngilizler ilk maçında 21.30'da Rustenburg şehrindeki Royal Bafokeng Stadı'na Amerika ile karşı karşıya gelecek.

İNGİLTERE TARİHİ RÖVANŞA ÇIKIYOR

Capello yönetimde Dünya Kupası Elemeleri'ndeki bütün maçlarını kazanarak dikkatleri üzerine çeken İngiltere bu maçta formda golcüsü Rooney'e çok güveniyor. Steven Gerrard ve Franck Lampard'ta İngilizler'in diğer kozları olacak.

Amerika cephesinde ise amaç İngiltere'ye sürpriz yapıp Dünya Kupası'na iyi başlamak. Hazırlık maçlarında iyi performans sergileyen Amerika'nın en büyük kozu ise hiç kuşkusuz Donavan olacak.

2

Haberin Devamı